Hogy lehet valaki ördögűző?
Most ne nézzetek pszichopatának vagy akármi más negatív teremtménynek. Nagyon kíváncsi vagyok rá,hogy hogyan lehet az emberből úgy ördögűző,azaz exorcista úgy,hogy nem sérti meg a felekezete "szabályait"(gondolok itt pl. a református,illetve evangélikus felekezetekre). Ezt ki kell tanulni vagy külön képesség kell hozzá? Ha tanulni is lehet,akkor hol tanítják? A Teológián lehet ilyet tanulni,pl nőnek is?
Vagy hogy van ez? Kérlek,ha tudsz erről a témáról valami HASZNOS,illetve FELHASZNÁLHATÓ infót,akkor oszd meg velem. A bunkó kommenteket inkább tartsátok meg magatoknak,akik pedig segédkeznek,azoknak nagyon szépen köszönöm,így előre is! :) (NEM VAGYOK ELMEBETEG!) :)
"(NEM VAGYOK ELMEBETEG!)"
Ááá, nem...
Nem tudom feltűnt-e, de 2013-ban vagyunk, nem 1013-ban.
A primitív vallások ideje lejárt. A hülye babonák ideje lejárt.
Jelenleg a tudomány korában élünk.
Első: attól hogy 2013 van még ördögűzők vannak, ugyanúgy kitanulják már most is. Tökmindegy hogy ez most babona-e avagy sem.
Kérdező én úgy tudom, hogy papnak kell lenned. Paptól alacsonyabb rangú egyházi személy nem. Külön képesség nem kell, csak meg kell tanulnod hogy kezeld az esetet, mit kell csinálnod stb. sok szabályt kell betartani. Úgy tudom nő még nem volt ördögűző, csakis férfi papok. Azt nem tudom hol tanítják, természetesen az egyház berkein belül. Olyan ez mint egy OKJ-s képzés nagyjából. Külön ki kell tanulni. Pl. a Vatikánban biztos meglehet rá szerezni az engedélyt.
Engem is érdekelt ez a téma.
És amit megtudtam: Igen vannak ördög üzök Magyarországn max 3-an nem nagyon engedték ezt, ma már több ördög üzöt képez a vatikán is, de ördög üzésre engedélyt kell kérni ök kivizsgálják és az esetek 5%-ában engedik az ördög üzést.
Kedves kérdező!
Minden élő hitű keresztyén ördögűző a Biblia szerint.
De valóban vannak ilyen tanfolyamok elég komoly összegért
ahol téged megtanítanak erre a mesterségre.
Jézus Krisztus bennünket nem erre nevel hanem egy
életformára aminek illata van és pedig " Krisztus illata"
ezért menekülnek az ilyen ember elöl akár férfi akár nő
legyen az illető.Hasznos tanulást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!