Gombostűt találtam a párnámon, majd a zsebemben is. Ez mit jelent?
Kb. 2 hónapja, amikor reggel felébredtem, majd kimentem a fürdőszobába dobni egy sárgát és visszamentem még szunyálni egy picit, találtam egy gombostűt a párnám közepén. Nem rakhatta oda senki, mert mert anyukámon és rajtam kívül más nincs a házban, ő meg pont aludt akkor. A másik eset, hogy egy jó hete a zsebemben találtam egy tűt. Előző nap is rajtam volt a nadrág, és amikor másnap reggel öltözködtem és belenyúltam a zsebembe ott volt benne. Én biztos nem rakta bele, mert nincs is gombostűm, másrészt meg mi a túrónak az nekem?!
Nem hiszek az ilyen mágikus/misztikus dolgokban, de ez nagyon furcsa.
22/
Bizonyos ruhadarabokat, főleg ingeket szokás gombostűkkel rögzíteni, ha ilyet veszel, a legváratlanabb helyen bukkannak elő a tűk, rosszabb esetben jól oldalba szúrnak, amikor először hordod az inged :)
Nem lehet valami ilyesmi?
Amúgy fogalmam sincs, hogy a tű mit szimbolizálhat, de nem is hiszem, hogy misztikumot kéne keresni ebben az egészben.
Ignoramus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!