Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Gombostűt találtam a párnámon,...

Gombostűt találtam a párnámon, majd a zsebemben is. Ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Kb. 2 hónapja, amikor reggel felébredtem, majd kimentem a fürdőszobába dobni egy sárgát és visszamentem még szunyálni egy picit, találtam egy gombostűt a párnám közepén. Nem rakhatta oda senki, mert mert anyukámon és rajtam kívül más nincs a házban, ő meg pont aludt akkor. A másik eset, hogy egy jó hete a zsebemben találtam egy tűt. Előző nap is rajtam volt a nadrág, és amikor másnap reggel öltözködtem és belenyúltam a zsebembe ott volt benne. Én biztos nem rakta bele, mert nincs is gombostűm, másrészt meg mi a túrónak az nekem?!

Nem hiszek az ilyen mágikus/misztikus dolgokban, de ez nagyon furcsa.

22/

2013. júl. 1. 17:32
 1/10 A kérdező kommentje:
22/F
2013. júl. 1. 17:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Semmit.
2013. júl. 1. 17:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de legközelebb akkor írj, ha tényleg történik veled valami. Ami a "találtam egy tűt" dolognál kicsit nagyobb horderejű.
2013. júl. 1. 17:35
 4/10 A kérdező kommentje:
Ha nem tudtok értelmes válaszokat adni, akkor inkább ne írjatok!
2013. júl. 1. 17:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Azért én ennek utána járnék. Ki jár a szobádban? Ki kezeli a ruháidat? Netán anyukád varrónő? Sajnos én nem zárom ki a szándékosságot sem. Ezért kezdj el nyomozni!
2013. júl. 1. 17:56
 6/10 anonim ***** válasza:
10%
Én raktam oda a gombostűt. Odateleportáltam magam és elhelyeztem a párnán. Azóta várom, hogy mikor írod ki ezt a kérdést.
2013. júl. 1. 19:00
 7/10 anonim ***** válasza:
82%

Bizonyos ruhadarabokat, főleg ingeket szokás gombostűkkel rögzíteni, ha ilyet veszel, a legváratlanabb helyen bukkannak elő a tűk, rosszabb esetben jól oldalba szúrnak, amikor először hordod az inged :)

Nem lehet valami ilyesmi?

Amúgy fogalmam sincs, hogy a tű mit szimbolizálhat, de nem is hiszem, hogy misztikumot kéne keresni ebben az egészben.

Ignoramus

2013. júl. 2. 10:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy rendetlen vagy.
2013. júl. 2. 12:24
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
De most ezen mit lehet ragozni? Találtál egy k**** gombostűt, mi a f***t kéne ezen ugrálni? Én még rajzszöget is találtam egyszer-kétszer, na és?
2013. júl. 2. 12:41
 10/10 anonim ***** válasza:
71%
az osi maja kulturaban a gombostunek tobb jelentese is volt. gyakran talaltak fiatal meg nem harcedzett fiatal katonak gombostuket a parnajukon. az egyik leggyakoribb ertelmezes szerint ez azt jelenti, hogy kozel van az adott katona eletenek a vege. ilyenkor szokasbol elmentek minden rokonhoz barathoz egyenkent elkoszonni. A furcsa az, hogy feltetelezem sem maja nem vagy sem katona. mindenesetre szerintem menj biztosra es latogasd meg a barataidat egyenkent es koszonj el toluk
2013. júl. 2. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!