Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Egy mestert keresek aki el...

Egy mestert keresek aki el jutott a Franz Bardon az igazi beavatott útja című könyvben a gyakorlatok végére folyamatos sikerrel. Valaki vállalja?

Figyelt kérdés
azért keresek mestert mert a könyvből nehezebb meg csinálni mint azok tanácsait követni aki már végig csinálta a könyvet.

2013. júl. 1. 09:07
1 2
 11/16 anonim válasza:
érdekes.. miből gondolod, hogy könyvből nehezebb? egy mester is csak azt mondja: gondold el elmozdul a tárgy. nem megy? akkor valamit nem jól csináltál. nem kell könyv hozzá hogy sikereket érjünk el, vágy kell, erős vágy. más kérdés, hogy nem árt tisztában lenni természetesen mivel játszik az ember.
2014. nov. 6. 11:27
 12/16 Benchea Martin válasza:
Tudnatok segiteni? Le szeretnem tolteni Franc Brandon: az igazi beavatott utja c.konyvet.
2015. jan. 4. 11:34
 13/16 anonim ***** válasza:

Előző. Ide szerzői jogok megsértése miatt nem rakható fel olyan link, ahonnan letölthető. Scribd-ről letölthető. Goggle-ba beírod a szerzőt és a címet, kidobja. Előfizetéssel pdf-ben letölthető, de megtekinthető ingyen.

A. D. Wood varázstükrével kezdtem, ott ajánlották Franz Bardont, mindkettő könyvvel végigmentem és kipróbáltam sikerrel.

A könyvön egyedül kell végig menned(mindenkinek más kudarcai vannak, amiből lehet legtöbbet tanulni) és utána maximum kísérlet céljából érdemes valakivel összeállni.

Vannak olyanok akik ugyanezeket tanítják 10x25.000-ért vagy 7x30.000-ért(igaz azoknál van ördögűzés, stb és kicsit más a tematika), ha te is, mint én ki akarod dobni a pénzed, rendben.

Lehet mestert találni, felsőbb éned majd elmondja hogyan.

Megélni ebből közvetlenül nem szabad. Olyan dolog, mintha előtted pénzért nyitnák meg a csapot, de nem mondanák meg a nyitás titkát. Viszont elhitetik veled, hogy nekik ez idő volt, (terem bérlés, stb.) ahelyett, hogy azt mondanák, hogy nekik sem volt igazán mesterük, maguktól jöttek rá. Figyeld meg, hogy a szellemi vezetők egymást szidják, de nem mondják meg a mesterük neveit, csak azt, hogy bejárták a Földet.

Ezek mind lexikálisan felkészült szélhámosok. Magát a tananyagot összeollózzák, tele hibával. Például angyaltanfolyam...300-500 fő és háromszori próbálkozásra tudták fel írni egy arkangyal nevét. Magyarán soha a büdös életben nem használták, próbálták ki igazán.

Frnanz Bardon 3 könyve ez a tükrös és auralátásos könyvek(pár óra alatt vagy egy nap alatt megtanulható) értek nekem valamit is.

Többi infót megkapod más síkokról.

2015. jún. 20. 09:38
 14/16 Feri2015 válasza:

Spirituális Erők Tana.

Ez a képzés ma megy Magyarországon több száz tanítvánnyal, én is részt veszek. Alapja Bardon, Az igazi beavatás útja című könyve, de többről van szó. A könyv alapján igen-igen nehéz végigcsinálni. A képzéshez viszont segítség is jár olyan tanítótól, aki végigment ezen az úton, és tanítványoktól is. Rengeteg olyan hasznos gyakorlat is van a tapasztalatok, buktatók alapján, ami a könyvben nem szerepel. Nem könnyű, sőt. Szó sincs róla, hogy órák, napok alatt elsajátítható. Két éves a képzés akkor is, ha szorgalmas és kitartó vagy! De lehet lassabban is haladni. Neked magadnak kell saját magadon dolgoznod, nem is keveset.

A neten sokminden megtalálható erről, bemutató előadásoktól a képzés leírásáig.

Ez a szellemi felemelkedés útja, ad képességeket is, nem is keveset, de a felemelkedés maga a lényeg, az egész ezért van, ahogy az a könyvben is szerepel. Nem egós célok elérésére való.

Számomra a tanító személye a lényeg, csakis attól tanulok, aki hiteles, márpedig én igen szkeptikus természetű vagyok.

Ővele könnyen lehet személyesen is találkozni az Agykontroll (Szebb Életért) Központban, és látni, érezni lehet, milyen ember.

2016. nov. 10. 13:23
 15/16 Berci24067 válasza:

Szia!

Szeretném figyelmedbe ajánlani az abardoncompanion oldalt. Szerintem ez a létező legjobb segítség azoknak, akik a bardoni ösvényre léptek. Az itt található írásokban rengeteg dologra választ kapsz, bár nem árt valamilyen nyelvtudás.

Sok sikert!

2017. jan. 13. 13:03
 16/16 Feri2015 válasza:

Most már létezik magyar abardoncompanion oldal is: a Magyar Bardon Társaság oldala.

Ezt én hoztam létre, részben azért, mert lefordítom az említett hasznos írásokat, hogy mások is hasznát vegyék. Ezek szerintem is a lehető legjobb segítséget adják.

Nem csak a közvetlenül a Bardon könyveihez írt segítségeket, hanem meditációkat is fordítom. Lehet csatlakozni!

A 2016. novemberi hozzászólásomat pedig visszavonom. Azóta kénytelen voltam szembenézni a valósággal.

Most már majdnem mindenben egyetértek a 2015. június 20. hozzászólóval. Lehet kapni sok pénzért összeollózott lexikális tudást Magyarországon Bardon könyveiből kimásolva és az abardoncompanion oldalról sokszor rosszul fordítva, félreértelmezve, sőt szándékosan is eltorzítva. Ennek is megvan a maga haszna, részemről megvolt az oka annak is, hogy ki kellett fizetnem ezt a tanulópénzt...

Nem vagyok egyedül, valaki pl. összeállította a Franz Bardon összes műve című könyvet, ami letölthető pdf fájl.

Ismerek olyan személyt, aki valóban teljesen elvégezte az első könyv képzését és hiteles. De képzést nem tart. Nyilván sokan vannak ilyenek, de "A hallgatásban rejlik a legnagyobb hatalom, és minél jobban követjük ezt a

parancsot, annál inkább megközelíthetjük az erőket." (Franz Bardon)

Bardon egyéni képzést írt azoknak, akik nem találtak tanítót/mestert/gurut, amit le is ír a könyvében. Tehát aki Bardon könyvét tanulja, annak eleve nincs is szüksége tanítóra. Úgy tapasztalom, hogy ha elindulunk ezen az úton, az Isteni Gondviselés elénk teszi a megfelelő lehetőségeket, akár személyes segítség formájában is, ha arra van szükség.

2018. febr. 27. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!