Igaz, nem esőről szól igazán, de remélem, megszereted ezt a bandát. ;)
2013. jún. 18. 00:21
15/35 anonim válasza:
Én is eljárom Veletek!
Szóljatok, hogy mikor, hol!:)
2013. jún. 18. 00:28
16/35 A kérdező kommentje:
14 Nem is rossz:D
Azt hallottam, hogy kavicsot kell rakni az edző cipőbe. Ha is olyan meleg lesz a szobámban, komolyan kimegyek az udvarra és eljárom. Sötétben talán a szomszéd se látja.
2013. jún. 18. 13:02
17/35 anonim válasza:
Drukkolok neked, mert már elegem van ebből az időből. Nem feltétlenül eső kell, hanem lehülés. 10-20 fokig. Az a legjobb.
2013. jún. 18. 13:40
18/35 anonim válasza:
Így kell:kiállsz egy nagyobb, szabad térre(pl ház elé az utcára,vagy udvarra),kezedben rituális eszközökkel, amik a vízzel vannak összefüggésben, pl egyikben zuhanyrózsa, másikban veder.Miközben mezítláb szaporán ugrálsz és toporzékosz(demonstrálva milyen nagy a por, mekkora nagy szükség van esőre), a rituális eszközökkel zajt csapsz és hangos jajveszékelést és éneklést váltogatva esőért könyörögsz.Érdemes megcsinálni, mert biztos asiker.Ha az égből nem is kapsz vizet, a szomszédtól kapsz a nyakadba biztosan.
2013. jún. 18. 15:23
19/35 anonim válasza:
18.!
Ez nagy!:)
Kérdező, úgy nézem, ma jön a tánc, még melegebb van mint tegnap:( Viszont arra figyelj légyszi, hogy az egész országra érvényes legyen, mert nem sokra megyek azzal, ha a nyugati részen zuhit táncolsz, én pedig tovább haldoklok itt az ország közepén. Persze ha nem a határon túlról írsz.:)
2013. jún. 18. 17:40
20/35 anonim válasza:
Az esőtánc se rossz ötlet, de ha biztosra akarsz menni akkor szólj Dalek Traak-nak, hogy indítsa be az időjárás manipuláló gépet. Ha a Dalekok márc. 15.-én képesek voltak vele havat csinálni, akkor egy kis eső meg se fog nekik kottyanni. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!