Frabato csak engem húzott le 80ezerrel vagy másokat is át szokott verni?
Figyelt kérdés
siker mágiát akartam tőle rendelni, 80ezret le is akasztott rólma, miután 3 hónapig semm javulás nem volt érezhető, azt mondta h miattam van, mert negatívan állok a dolgokhoz. Esküszöm hogy nem, igenis igyekszem pozitív lenni, meg különben is én csak egy építész gyakornok vagyok, milyen mágiát csinál ez az önmagát nagy ősi mágusnak nevező hókuszpókusz, ha azt én néhány kósza negatív gondolattal állítólag így kitudom torpedózni? most akkor én vagyok a nagy mágus vagy ő? nem azért hívja magát ősi mágusnak mert úgy megmágus hogy tutira? pénzt persze nem ad vissza.2013. máj. 31. 14:50
11/16 anonim válasza:
Te nem vagy normális, hogy kiadtál 80 ezret valamire, ami nem kézzelfogható. Így persze, hogy nem fogja visszaadni. Nesze semmi, fogd meg jól.
12/16 anonim válasza:
"siker magia" Gondolkozz logikusan! VAN egy ember, akinek nincs szakkepesitese, onbizalma stb., de sikeres ember akar lenni pl
Hogyan biztal abban, hogy sikeres lehetsz tettek nelkul? Jelenleg meg gyakornok vagy, inkabb erre koncentrallj azert, hogy majd egyszer sikeres epitesz lehess, tehat a sikert nem adjak ingyen,
ezt megvasarolni nem lehet! NEm huztak le, mivel te lehetoseget adtal erre, te kertel, rendeltel stb., amiert fizettel is, ennyi tortent, ez a te hibad elsosorban, tanultal ebbol az esetbol!
13/16 anonim válasza:
Én csak a tévében láttam, az szánalmas volt.
14/16 anonim válasza:
Valójában nagy mágus, aki a semiböl csinál 80 ropit.
Még 10 ilyen balek és közel 1 milla.
Szerintem abba hagyom a CNC képzésem és Mágus leszek.
15/16 anonim válasza:
A mágiára MINDEN (na jó a legtöbb) ember képes, nem kell ehhez csalókhoz fordulni.
16/16 hun_74 válasza:
Sírok a kommenteket!
Mind egytől-egyig igaz!
Ezekhez nincs mit hozzátenni.
🤣🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!