Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Isten és a Sátán az miből...

Isten és a Sátán az miből áll, anyag, rezgés, finomenergia vagy szellem?

Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 13:31
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

"Isten és a Sátán az miből áll, anyag, rezgés, finomenergia vagy szellem?"

Kérdésedre válaszolva; Két hatalmas erejű energia van a Földünkben a mágneses-Fehér és a gravitációs-Fekete energia, olyan mint a Földünk két lélek energiája, mint az életben a két lélek energia, bennünk is jelen van, annak köszönhetjük hogy élünk, mozgunk, gondolkodunk.

A Fehér az hullám-energia részecskékből áll.

A Fekete az testes-energia részecskékből és állandóan vörösen izzik. Amíg egyik ereje a gravitáció, a tömörítő erő, a másik tulajdonsága a mindent felemésztő. Ezért a teremtő erején kívül egy idő után, a halál szelleme is.

Mind kettő életet adott, az életet védi, de ugyanakkor, bármikor el is pusztíthatják, ha az ember túl sok kárt okoz a természetben, vagy becsapódna egy "hívatlan" vendég

2013. máj. 28. 10:34
 22/31 Almáspitee válasza:
nem léteznek!!!!-.-
2013. máj. 28. 15:34
 23/31 Sz Misi válasza:

Az a baj, hogy egyrészt se Isten, se Sátán létezése nem bizonyított. Így az sem bizonyítható, miből állnak. Úgyhogy bárki bármit is mond, az csak feltételezés.

Először is a fent felsorolt valamennyi fogalmat definiálni kellene, enélkül nehéz megfelelő választ adni. Nem hinném, hogy a korábbi, határozott választ adó kollégák közül bárki bármelyik fogalmat definiálni tudná. Enélkül tehát mindez csak vélemény, nem hiteles válasz.

Mindenesetre ez kétségtelenül tudományos kérdés, hiszen tudományos keretek közt eshet szó olyan dolgokról is, melyek léte egyelőre nem bizonyított.

És mi lenne, ha választ kapnánk erre a kérdésre? Újak merülnének föl: Miből van a rezgés/anyag/szellem? És annak az alkotórészei miből vannak? És ami még fontosabb: Azokat ki/mi hozta létre?

2013. máj. 29. 11:16
 24/31 anonim válasza:
Ha megakarhátok tudni,keresd meg a Bibliában a Boldog mondásokat, és benne megtalálod.("Boldok akik nem látnak és hisznek)Jézus szavai.
2013. máj. 29. 20:07
 25/31 anonim ***** válasza:
61%

23/ mint olvashattad vannak akik a bibliát ajánlják, holott egyik vallás e magyarázta el mi Isten de azt se mi a életben a lélek-- a biblia egy ókori emberek elképzelése, megérzése valamiről aminek léteznie kell, bárhogy is nevezzük egy a lényeg, az életet teremtették.

a tudományoknak lenne a dolguk, ha nem lennéének olyan fafejűek

2013. máj. 30. 00:30
 26/31 anonim ***** válasza:

szóval valamire rápöttyentettem, mert szóltak hozzám és odafigyeltem.

Még egyszer a tudósoknak lenne a dolguk, hogy minimum az eddig elért kutatásaik és elméleteik segítségével anélkül hogy hasra esnének vagy majréznának bármelyik vallási "uralkodótól" akik palotákban élnek minden hol, mint állam az államban, mert ugye a politikán, a hadseregeken, a bankokon a bazi nagy tőkéseken kívül a világunkat, a tömegemberek világát, ők szintén uralják. Szóval ezeknek nyalnak be a tudósaink, a fizikusok, amikor a geológusok és inkább a föld felső rétegeit vizsgálgatják vagy épp kitekintenek a csillagok közé, csak nem kelljen ehhez kényes témához nyúlni.

De tudjátok sokat gondolkodtam azon, hogy talál nem is érdemli meg az ember, talán nem is lenne jó ha tudná, mert akkor még kétszínűbb lenne, mint eddig volt!

Annak idején, megmutathattam volna milyen is az emberi lélek-- de nem tettem, mert a politika lecsapott volna rám.

aztán rendszerváltás jött, és furcsa módon annyi váratlan fordulat jött az életembe hogy meg is feledkeztem mindenről igaz még 91 ben minden képességemet a sutba dobtam, befejeztem--- mert túl messzire merészkedtem ami már veszélyes volt saját lelkemre, egészségemre, életemre egyaránt. S erre maga az isteni Jelenés vett rá....

Nem különös? 42 éven keresztül kiléptem a testemből szinte bejártam az egész világot a lélek- fazonommal, sőt szembesültem az isteni Energiával is a Földünk szivének nevezhető Magmánál és még is csak 91.- november végén rántotta ki a lelkemet, fel magasra-- és figyelmeztetett, "vigyázz a lelked erejére, hogy minél tovább élhess, szükséged lesz rá.

aztán amikor elcsitult a környezetemben minden, akkor újra eszembe jutott amit tapasztaltam a Földünk belsejében. Megírtam egy geológus profnak, hogy milyen a Földünk belső szerkezete, hogy a láva nem folyamatosan a közepéig terjed és ahogy a Magma körül van egy nagyon széles üres-Tér, és hogy a geológusok tévednek amikor azt tanítják hogy a földünk anyaga kívülről hül ki befelé haladva--- holott ez nem igaz a Föld sajnos belülről kifelé haladva forrósodott át és növekedett a felszíne és sajnos a Földünk külső szilárd kérge már vészesen vékony és hogy az élet pár ezer év múlva veszélybe kerül....

azt a választ kaptam egy tudóstól", hogy "Nem kell félni asszonyom, mert a jóisten megsegíti az emberiséget"......????????

Hát igen a hindu azt vartyogná majd reinkarnálódunk-- a keresztény azt hogy aki hisz az feltámad amikor eljő Jézus.... és sorolhatnánk a babonaságokat amely feláldozná az életet is, csak higgyetek benne.

Én szembesültem az isteni Teremtő két energiával azoknak valódi iszonyú erejével és szókincs semmiféle lehetőségre-- a Földünk haldoklik és kész ennyi-- ezen nem segíthet még maga az úristen se, mert csak ENERGIA! Akár a Fehér Energia, akár a Fekete Energiát nézzük, fantasztikusak és tudatos energiák, de ők is egsy természeti törvények szerint létezők, annak engedelmeskedve keletkeztek és sajnos az egyik kiég miközben a földünk utolsó rétege is forró platnivá válik!

Nincsenek csodál nincsenek misztikumok, Energia részecskék vannak és azok alkotta hatalmas Energiák. Ha valami csoda ezen a Földön az -az hogy tudatossá váltak és megalkottál az életet- ami a legnagyobb csoda, mint alkotás!

2013. máj. 30. 01:07
 27/31 anonim ***** válasza:

De tudod kérdező a kérdést eleve nem jól tetted fel.

eleve ha valami létezik és láthatatlan, megfoghatatlan, akkor nem lehet anyag.

Rezgésről nem beszélhetünk csak úgy magában, mert semmiféle mozgás nem jön létre energia nélkül.

Finom energia még se lehet egy teremtő ERŐ, hisz azzal aligha tudták volna megformázni formába kényszeríteni a szerves anyagot, hogy élő test legyen.

A teremtő két ERŐ, ENERGIA a Földünk két Energiája-- a Fehér és a Fekete és nagyon magas a feszültségük.

szellem ahogy a mesében írják úgy nem léteznek, hanem Energiák, amelyek Tudatossá, szellemi energiává váltak az idők folyamán.

ez pedig annak köszönhető, hogy minden energia részecske vagy hullám képes információt fel venni, megőrizni és ha szükséges, kisugározni, felhasználva azt a tudatos-energia -erőt

2013. máj. 30. 15:01
 28/31 Gábor54 válasza:
Van egy elv, úgy hívják, hogy a világ anyagi egységének elve. Ez azt jelenti, hogy MINDEN, ami létezik, fizikailag létezik, és vizsgálatára elsődlegesen a fizika illetékes. Ezt követik a többi tudományok. Akár a pszichológia is. Az anyagon kívül semmi m ás nem létezik, sem istenség, sem "ördögség". Igen, én vagyok a ... meggondolatlan, h. ezt ideírom - a többiek kivétel nélkül IQ-bajnokok. A lájkolást szintén IQ-gyökségnek tartom (hehehe, kikerültem a trágárság-motort!), mert a tudomány eredményei SOHA nem képezték népszavazás kérdését. Spciel a hité sem... :)
2013. júl. 18. 19:49
 29/31 anonim ***** válasza:

Gábor54, azt írtad egy helyen;"" Az anyagon kívül semmi m ás nem létezik,""

Mondjuk ez nem teljesen igaz-- ez leszűkített materialista elv.

Nézzük csak-- Mi a gondolatod? -- Anyag? ...NEM

Próbálj csak válaszolni ezekre a kérdésekre;

Minek köszönhetően élsz? CSak a kizárólagos anyagnak látszó, testednek köszönhetően?

Aztán mi a különbség a tudat és értelem között?

Mit nevezhetünk tudatnak?-- és mit nevezhetünk értelemnek?

Aztán honnan tudja a Hidrogén azt, hogy belőle kettő kell ahhoz, hogy szóba álljon és közösködjön vele az Oxigén hogy vízzé válhassanak együtt?

Minek köszönhetően zseniális egy parányi termeszhangya akkor, amikor az emberhez képest csak egy semmi rovar?

Az embernek 1000 méter magas házat kellene építenie ahhoz, hogy a hangya építészeti remekművét utánozni legyen képes! Mitől vált ilyen zseniális teremtménnyé, csak az evolúciónak köszönhetően tán? az ember nem oly régen még legyezte magát amikor forróság volt, a hangya sok-sok ezer éve tán, de már úgy építette az otthonát, hogy légkondicionált volt!

Vagy---Honnan tudja egy vak és süket földigiliszta azt ha én óvatosan megközelítve, fölé tartom a tenyeremet?

TE-Mit gondolsz miképp keletkezett az élet?

Tudniillik a teremtés tagadók (a materialista) is tévednek, de a vallások teremtés képzelgése se igaz. szóval akkor Te szerinted miképp keletkezhetett még az élet?

2013. júl. 18. 23:46
 30/31 anonim ***** válasza:

Tudod kérdező, mind kettőre az a leghelyesebb ha úgy gondolsz, hogy TEREMTŐ ERŐK = a Földünk két nagy Energiája.

Nem jók és nem rosszak, csak védik a Földet, önmagukat és ezzel együtt az életet is, mert ha nem lenne élet a földön, akkor egy közönséges bolygó lehetne a sok ezernyi tucatból amely a mindenségben rohangál.

Viszont így egy rendkívüli bolygónak számít, mert a általuk teremtett élet, még szétszéledhet és benépesíti az élhető univerzumi bolygókat is, s nem lenne sivár az univerzum hanem egy fokozatosan fejlődni képes belakott csodálatos világ.

Na persze ehhez, az embernek is fel kellene nőnie isteni lénnyé, mert ez eddig nem több mint egy két lábon járó s bár gondolkodni képes, de csak állat maradt ez idáig, vagy még annál is rosszabb, mert a saját fajtáját is pusztítani, tönkre tenni képes a mai napig is!

2013. júl. 18. 23:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!