Este lefekvéskor mindig kikapcsolom a telót. Mégis hajnalban arra keltem, hogy sms -em jött. És ami benn volt. Félek. Ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Az volt benne, hogy ..."megtaláltunk végre"...
Egész este nem aludtam,és most nem tudom hogy este mi lesz.
Ki írta ezt?
Ha sms jön, mindig kiírja hogy szám szerint ki küldte, még akkor is ha letiltja a számot.És a küldő ismeretlen volt így is.
Ezt most mire véljem?
2013. ápr. 11. 19:30
2/9 anonim válasza:
Hahó, ébresztő, rosszat álmodtál!
4/9 homo ludensz válasza:
Készítsd oda a baltát az ágyhoz a kés a párnád alá téve, legyen szűrt fény a szobában és tégy úgy mintha aludnál.
5/9 A kérdező kommentje:
3as
hallottam már ezt a számot, jóféle
2013. ápr. 11. 20:41
8/9 anonim válasza:
Írj nekik vissza, hogy "mi tartott ilyen sokáig, gyökerek?" :D
9/9 anonim válasza:
Érdekes a kérdésed előtt valaki feltette azt a kérdést hogy mi lenne ha ilyen dolog történne hogy "végre megtaláltunk...." ,véletlennek vannak,magukkal fognak vinni,menekülj! Most komolyan, ennyire nem lehetnek hülye emberek,ha kaptál ilyen sms-t nyomd fel ide és lássuk....és akkor majd talán TALÁN elhiszem .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!