Hogyan tehetnék rá rontást?
Figyelt kérdés
Az apám az egész életemet tönkretette,30 éves vagyok és nem rég váltak el az anyámmal.Én eddig folyamatosan rettegésbe terrorba éltem itthon az apám miatt.Most hogy nem lakik itthon nyílt ki az ÉLET számomra eddig nem is erre figyeltem.30 év így és most fedezem fel a világot,mert eddig nem is éltem,valahogy az ő hozzáértő viselkedése bezárt engem..
Aki ért ehhez írjon mert ide nem írtam konkrét dolgokat csak a lényeget,de nagyon sokat szenvedtem lelkileg és biztos hogy most is van rám hatással csak másképp.Még annyit hogy ő(apám) mindig is gyűlölt engem,kiskoromtól kezdve.
2013. máj. 14. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!