Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan tehetnék rá rontást?

Hogyan tehetnék rá rontást?

Figyelt kérdés

Az apám az egész életemet tönkretette,30 éves vagyok és nem rég váltak el az anyámmal.Én eddig folyamatosan rettegésbe terrorba éltem itthon az apám miatt.Most hogy nem lakik itthon nyílt ki az ÉLET számomra eddig nem is erre figyeltem.30 év így és most fedezem fel a világot,mert eddig nem is éltem,valahogy az ő hozzáértő viselkedése bezárt engem..

Aki ért ehhez írjon mert ide nem írtam konkrét dolgokat csak a lényeget,de nagyon sokat szenvedtem lelkileg és biztos hogy most is van rám hatással csak másképp.Még annyit hogy ő(apám) mindig is gyűlölt engem,kiskoromtól kezdve.

2013. máj. 14. 15:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%
Fogadd meg a tanácsomat: ezt sürgősen felejtsd el. Nem hiába mondják, hogy az átok visszaszáll, valóban megtörténhet. Én a helyedben, főleg hogy kezdő vagy, nem próbálkoznék semmi ilyesmivel. Megértem, hogy bosszúra szomajazol és dühös vagy, de ezzel csak a saját életedet keseríted tovább. Örülj, hogy vége. Élvezd az életet. Ne azon törd a fejed, hogy lehet belőled is rossz ember.
2013. máj. 14. 15:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Így van, örülj, h vége... de ha rám hallgatsz, egy light-os rontást a következőképpen készíthetsz el: először is végy egy szakácskönyvet.

Hozzávalók:

1 közepes fej patisszon

4 púpozott ek liszt

1,2 dl tej (vegánoknak víz)

½ kk só

10-15 dkg zsemlemorzsa

olaj a sütéshez

[link]

2013. máj. 14. 16:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Tanulj az életből és ne visszafelé nézz !! Ilyen idiótaságokat, hogy rontás meg okkultista maszlag verd ki a fejedből, mert ezek tönkreteszik az életedet, ráadásúl nem is létezik.

Olvass, művelődj. Keress normális embereket.

2013. máj. 14. 16:22
 4/11 anonim válasza:
90%
én max. abban tudok segíteni, hogyan tehetsz rá rántást.
2013. máj. 14. 16:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pszichológushoz kellene ezzel fordulnod.
2013. máj. 14. 16:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Az én alkoholista, családüldöző apám is tönkretette az életem, de most fordult a kocka. Gyógyíthatatlan betegsége van, amibe hamarosan bele fog dögleni és ráadásul szenvedni is fog előtte egy kicsit. Nem kell ide semmilyen bosszú, a sors elintézi azt magától is. Ha szerencséd van, még végig is nézheted majd egyszer. Mivel fiatalabb vagy, valószínű, hogy túl fogod őt élni.
2013. máj. 15. 00:59
 7/11 anonim válasza:
Nem kell átok meg rontás.Aki tényleg utál az már gutaütést kap a gondolattól is ,hogy Te jól érzed magad és már nem ronthatja körülötted a levegőt.:-)
2013. máj. 15. 11:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Kedves négyes, már lelőttem a poént előtted, a kettesben. Felesleges volt ismételni, pláne, h három rovid választ semeddig se tartott volna elolvasnod. ;)
2013. máj. 16. 16:09
 9/11 anonim ***** válasza:
54%
Mért nem anyádra haragszol? Ő választotta ezt a társat és ezt az apát a gyerekének, és ő nem változtatott az életeteken 30 évig még a te szenvedésed árán sem. Mindenki a saját szintéhez választ valakit.
2013. máj. 16. 16:53
 10/11 anonim válasza:
kedves kettes! bocsi, de nem olvastam az előző válaszokat.
2013. máj. 16. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!