Ki irányítja a világot, Isten vagy A sátán?
Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 21:16
12/23 anonim válasza:
A vallások fekélyek, férgek, melyek beleférkőznek az emberek agyába és szép lassan fanatikus csürhét varázsol belőle. Minden egyház, szekta hazugságra épülő felekezet.
15/23 anonim válasza:
De sok hülye, barom, idióta van, aki ellenzi a vallást!!!
16/23 anonim válasza:
A hit az ember egyéni megnyilvánulásai, így lehetetlen, hogy az emberek ugyanazt higgyék, vagyis az egész hazugságra épül. Mindenkinek lehet egyéni hite, de ha már más vallással kapcsolatba lép, akkor azok dogmái és "tanai" befolyásolják, vagyis már nem a saját hitünk. Így fertőzik meg az embert. A keresztény és hasonszőrű felekezetek ortodox, jehova tanúi, zsidó tanok alap kliséket tartalmaznak. Szeresd istent, szeresd felebarátod, gyűlöld a rosszat. Tanultam teológiát 3 évig és rájöttem, hogy az egész egy hatalmas halandzsa. Szerencsére néhány emberrel sikerült is megértetnem, hogy milyen nagy átverés az egész, így mi ott is hagytuk, néhányan biztos megélhetés esetén elvégezték. Beszéltem velük és kiderült, hogy hitoktatók lettek, de ő maguk is paradoxonnak tartják az egészet, de ha már fizetnek, hát elmondják ezeket, nem az ő bajuk.
17/23 anonim válasza:
Hit kérdése. Aki nem hisz istenben és a sátánban, mint mondjuk én, nem is filozofál ilyen dolgokról. De ha képletesen érted, hogy jó és rossz, akkor túlnyomó részben rossz.
18/23 anonim válasza:
A nők szerint a pénz. A férfiak szerint a nők.
19/23 anonim válasza:
Sátán nem tudom, hogy lett volna előbb Istennél, mikor Sátán=Lucifer az arkangyalok egyike, aki ellene fordult. Így hát csak egy teremtmény, és nem győzheti le Istent. De az embereket igen...
20/23 Karenjeans87 válasza:
Isten akibe bíznál nem tennéd föl ezt a kérdést. Isten akinek több millió arca és megjelenési formája van. Végtelen energia a galaxisok között, minden pozítiv gondolat cselekmény, pozítiv eseményt vonzz. Ez a titok ismérve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!