Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi ez a szimbólum. Mire (vagy...

Mi ez a szimbólum. Mire (vagy mi mindenre) használják a mágiában?

Figyelt kérdés

Van e különbség a három ágú és a négy ágú változat között.

1§ Kérem hozzáértők válaszoljanak! Guglizók, szkeptikusok kíméljenek!

2013. máj. 4. 10:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igenis lehet szimbólumokkal dolgokat végezni. Viszont az adott szimbólumot fel kell tölteni. Írj privátba.
2013. máj. 6. 19:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti válaszoló: egyes szimbólumok nagy hatással bírnak az emberre. Már a puszta elrendeződésükből adódóan képesek egy témára terelni a figyelmed. Például Stonehenge.
2013. máj. 6. 21:58
 13/17 A kérdező kommentje:

Ha csak a reikit vesszük ami szintén szimbólumokkal dolgozik. Persze tudat és energia nélkül az is csak egy ákom bákom.

Ne beszélgessünk már itt végletekben és tudatlanul ne nézzük hülyének a másikat!

2013. máj. 6. 22:20
 14/17 anonim ***** válasza:
11/ A hiteddel vagy a másik ember hitével, hisz hinni mindenben lehet még egy kerti-törpében is.
2013. máj. 7. 22:13
 15/17 A kérdező kommentje:

a spiri szimbólumokban nem kell hinni. Ha kapnak energiát és értelmet a tudat által, akkor is működni fognak ha nem hiszel benne. Nyílván a szkepticizmus nem fogja felerősíteni a hatását... :)))

2013. máj. 11. 19:30
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem vagyok szkeptikus, mert amikor még dolgoztam, még híre- hamva se volt reikinek se vonzás marhaságnak se, se szimbólumokban való hitnek és beleképzelt feltöltésnek amit te is írtál -- és én már akkor a klinikán ahol dolgozta,m visszahoztam embereket komából, lábra állítottam több éves bénát, gyógyultak a betegek ha csak foglalkoztam velük de még sem képzeltem bele semmibe egy féltéglát, nem misztifikáltam és nem hittem a csodákban-- egyszerűen átsugároztam a saját gondolat energiámat és átrendeztem a beteg energiáit a testében- ennyi

Soha nem használtam semmiféle mágikus marhaságot, soha nem gyújtottam gyertyát, csak holtak napján és szüli napon, csak tettem azt, amit úgy éreztem hogy segítenem kell tennem kell, felhasználni azt ami belőlem képes voltam kisugározni a gondolat energia részecskéit oda, ahova én akartam.

Próbáld csak ki használd a lelked gondolati erejét egy önmagadon végzett gyakorlattal-- gondolj arra, hogy a mutató ujjaddal, gondolatban megérinted a szádat és szép lassan elkezded körbe-körbe simogatni-- amíg egyszer csak elektromosan bizseregni nem kezd.

Tehát semmiféle butaságban nem szabad hinni- mágia pénz küldés idegenek távgyógyítása, vagy épp egy ilyen olyan szimbólum. A szimbólum nem több, mint valaminek a kifejezése, vagy emléke, jelképe, stb- de nem mágikus és nem lesz azzá soha a büdös életben!!

A lélek nem pazarol feleslegesen energiát, csak mindig élő emberre szenteli a figyelmét, esetleg az ÉN kedvéért játékosságra, vagy esetlen az ÉN védelmére- ha elég erős, stabil a lélek

2013. máj. 11. 20:50
 17/17 A kérdező kommentje:

És honnan veszed az alapot arra mindezt kijelentsd olyan dolgokról amiket nem is ismersz és gyakorlatilag fogalmad sincs róla hogy miről van szó?

2013. máj. 13. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!