Sikerült valakinek szerelem energiával pasiktól pénzt, vagyontárgyak támogatását kieszközőlni?
1. vagyok
sajna FAKE a kérdésed, nem tudom mi célból raktad fel, h itt majd kapsz egy olyan tapasztalt embertől infót h miképpen lehet ne ezt elérni pl mágiával...
de sztem csak szórakozni akarsz a válaszokon (yactból is kell kettő)
sztem még ladikot sem tudnál venni a minimálbérezett gyári munkádból tíz év után sem...
"sztem még ladikot sem tudnál venni a minimálbérezett gyári munkádból tíz év után sem..."
Már nem is kell :-D.
Élősködök & forexbe forgatom vissza. Így gyakorlatilag korlátlan szabadidőm van:-)
Optimalizálni szeretném az életmódom hatásfokát & de a kérdés valós. Tapasztalatok érdekelnek és nem nyavajgó pesszimisták kötekedései.
nem tolonganak h megosszák veled a gazdagság titkát...
és ez így is fog maradni
az ilyen emberek ált egyedül, szomorúan öregszenek meg, és akkor jönnek rá h mennyire rossz életutat választottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!