Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Lehet, hogy boszorkány a...

Lehet, hogy boszorkány a szomszéd öregasszony?

Figyelt kérdés
Már ki vagyok akadva, mert mindig tojások vannak szétszórva a kertünkben és nem csak a mi kertünkben, hanem az összes többi szomszédunk kertjében is. És arról olvastam olyat, hogy ebben lehet boszorkányság is. Először azt hittük, hogy valami állat hordogatja szét, na de minden egyes nap nem létezik , hogy valami állat hordogatná mindenkinek a kertjében. Egyébként a tojások, olyanok, hogy vagy meg van zápulva, vagy van rajta egy kb 1 v 2 cm- es lyuk és tökre üres. Amúgy a szomszéd néniről köztudott, hogy azt mondták az anyjára is, hogy boszorkány. És a néni nagyon fura. Először csak azt hinném szenilis, mert mindig amikor szembe jövök vele és köszönök, sose köszön, ha meg direkt nem köszönök, akkor meg utánam kiabál és nagyot köszön. Anyáméknak mindig ad át tojást(enni) de hiába mondom, hogy nem kéne, .,meg mindig olyan nyomasztó érzés amikor beszélek vele.Én is babonás vagyok, az biztos, de mit gondoltok erről? ( szkeptikusok válaszait nem várom)

2013. ápr. 25. 20:17
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
58%

De attól, hogy öreg és furcsa, NEM boszorkány!

Amúgy a tojás termékenység/bőségszimbólum, szóval ha nagyon ragaszkodsz a boszorkány- vonalhoz, még jót is tesz veletek!

Ja, a te szomszédod átmegy és visz nektek tojást. Az enyém átjön és elviszi a kint hagyott szerszámokat, tüzelőt, mikor mi kell neki. Inkább tojást hozna!

2013. ápr. 25. 21:52
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
arra figyelj azért, hogy pusztán azért, mert nem ismered és másként viselkedik mint a szokásos ne juss el oda, hogy vele bajban, és hogy utáld :) ez kicsit hasonló, mint amikor egy osztályban valaki kiközösített lesz a furcsasága miatt.
2013. ápr. 25. 21:52
 23/29 A kérdező kommentje:

Mint mondtam, egyáltalán nem ragaszkodom h boszorkány.

És nem is utálom inkább sajnálom, mert egyedül él de azért örülnék, ha nem lennének záptojások a kertünkben.

2013. ápr. 25. 22:12
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
OK, értem csak úgy mondtam :)
2013. ápr. 25. 22:36
 25/29 anonim ***** válasza:
57%

Ha ezeket az oldalakat olvasom,

mindig bebizonyosodik,

hogy van élet az agyhalál után is!!!

2013. ápr. 26. 10:38
 26/29 anonim ***** válasza:
15%

A tojást állatok is ellophatják és széthordhatják elhagyva az üres héját-- ilyen a patkány és némelyik macska is.

A szomszédom macskájára figyelni is kell, mert különben beleakassza a fogát a tojásba és már fut is vele- igy állandóan figyelnünk kell mikor van tojás és behozni.

Már magasra tettük a tojatót polcra de az a dög oda is felmászik-- egyszer a férjem egy ilyen tojás lopás után mérget tett egy tojásba és ott hagyta a garázs előtt-- az a piszok elvitte de csak kicsit volt beteg tőle- a szomszédom panaszkodott hogy fosik három napja -- csak ennyi baja lett- van egy mondás a macskának hét élete van- na ez igaz!

az idős asszony pedig elképzelhető, hogy valóban beteg, lelassult a gondolkodása, de az még nem jelenti azt hogy boszorkány. Különben se léteznek boszorkányok, csak kuruzsló széltolók!

2013. ápr. 27. 23:42
 27/29 A kérdező kommentje:
de a legtöbb tojás nincs feltörve. ha az állat (patkány, macska) elviszi akkor már fel is töri nem hagyja ott mindenki kertjében minden nap
2013. ápr. 28. 14:30
 28/29 anonim ***** válasza:
az ta paszta :D és ilyen van :D :DDD
2013. ápr. 28. 19:39
 29/29 anonim ***** válasza:
70%
neked meg a mérgezős ötletedhez csak gratulálni tudok.
2013. ápr. 28. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!