Már ki vagyok akadva, mert mindig tojások vannak szétszórva a kertünkben és nem csak a mi kertünkben, hanem az összes többi szomszédunk kertjében is. És arról olvastam olyat, hogy ebben lehet boszorkányság is. Először azt hittük, hogy valami állat hordogatja szét, na de minden egyes nap nem létezik , hogy valami állat hordogatná mindenkinek a kertjében. Egyébként a tojások, olyanok, hogy vagy meg van zápulva, vagy van rajta egy kb 1 v 2 cm- es lyuk és tökre üres. Amúgy a szomszéd néniről köztudott, hogy azt mondták az anyjára is, hogy boszorkány. És a néni nagyon fura. Először csak azt hinném szenilis, mert mindig amikor szembe jövök vele és köszönök, sose köszön, ha meg direkt nem köszönök, akkor meg utánam kiabál és nagyot köszön. Anyáméknak mindig ad át tojást(enni) de hiába mondom, hogy nem kéne, .,meg mindig olyan nyomasztó érzés amikor beszélek vele.Én is babonás vagyok, az biztos, de mit gondoltok erről? ( szkeptikusok válaszait nem várom)
Hogy jut eszedbe egyáltalán összefüggésbe hozni a boszorkányt egy mentálisan sérült emberrel? A boszorkányok szerinted bolondok vagy mi?
2013. ápr. 25. 20:54
12/29 anonim válasza:
Nem értem a következtetésedet. Miért csinálna ilyeneket egy boszorkány? Az a néni nyilván már öregszik, kezd szellemileg leépülni, azért csinálja ezeket. Mi köze ennek a boszorkánysághoz? És főleg hogy kerül a kulcsszavakhoz ördög, azt meg már végképp nem értem, de tudod mit? Nem is akarom. Ahogyan fentebb is említették, túl sok amerikai maszlagot nézel a tévében.
2013. ápr. 25. 20:59
13/29 anonim válasza:
Te biztos valami keresztény szektába jársz, hogy aki meghibban, azt rögtön leboszorkányozod. Remekül bizonyítja ezt az, hogy a kulcsszavak között megjelölted az ördögöt. :D Inkább a te fajtádtól kell félni, nem ártatlan öregektől, akiknek az agya nem működik már olyan jól.
2013. ápr. 25. 21:04
14/29 anonim válasza:
Lehet, hogy a kérdező boszorkány?
Csupa hülyeséget ír, egy idős, mentálisan leépülő nénit leboszorkányoz, csak nem nem köszön vissza.
Azt olvastam erről, hogy ebben van boszorkányásg.
Szerintem törődj a magad dolgával, és köszönj neki akkor is, ha nem köszön vissza. LEhet, hogy nem ismer meg minden alkalommal, idős korodban majd megtudod.
2013. ápr. 25. 21:08
15/29 anonim válasza:
11, 12-nél a pont. LÁTTAD a kertetekben mászkálni -> nem boszorkányság, hisz láttad, hogy nem odavarázsolta őket -> te valahogy mégis arra a következtetésre jutsz, hogy boszorkány, és nem arra, hogy egy bolond idős néni? Miért?
2013. ápr. 25. 21:08
16/29 anonim válasza:
menj át hozzá és kérdezd meg, hogy te azt sejted, hogy boszorkány igaz e ez :) és ezért szóródnak e szét a tojások.
egyébként nem lehet, hogy azért dobálja szét a rossz, vagy állat által megharapott tojást, mert jót tesz a földnek?
2013. ápr. 25. 21:15
17/29 A kérdező kommentje:
Nem olyan szinten bolond, hogy megbolondult az öregségében, hanem amolyan izé... mintha a figyelmet akarná magára felhívni azért csinál ilyeneket... És én nem mondtam, hogy boszorkány csak kérdeztem h lehet e benne valami.
A kulcsszavakhoz meg azért írtam , mert ugye h többen lássák a kérdést. akárhányszor is lopkodjátok egymás szövegét és írjátok ugyanazt le , miért is kéne az én fajtámtól félni? Bár bocsi de nem tudom kecsegtetni az olyat aki nemcsak h bejön a kertembe de tojásokat hord szét...
2013. ápr. 25. 21:16
18/29 anonim válasza:
nem tudod kecsegtetni?
Jézusom :P
2013. ápr. 25. 21:20
19/29 anonim válasza:
a falunkban régen élt ilyen öregasszony aki valóban az volt, egyszerűen kerülte aki tudta...
a gyerekek egyszer az utcán berúgtak hozzá egy labdát, és az öregasszony kivitte nekik a labdát majd közelebb hívta az összes lurkót, és azt mondta nekik, h kacsává változtatja őket, és utána megsüti mindegyiket és a zsírjukból meg megkeni majd a kenyeret mert a kacsazsíros kenyér a legjobb...
volt egy kis hatásszünet a gyerekeknél míg eljutott az agyba h a mama mit mondott, majd úgy megijedtek és síkitozva elrohantak, h a labdát is otthagyták,azóta egyik kölök sem focizik,sőt az utca környékére sem mennek.
amikor a szomszédom elmesélte h járt a gyereke szinte el sem tudtam hinni h manapság még van ilyen :)
2013. ápr. 25. 21:32
20/29 A kérdező kommentje:
18 ebben igazad van rossz szót használtam. lehett abban van valami, amit 16. mond, de mért kéne elnézni az ilyet? Attól, hogy valaki öreg még nem biztos h ártatlan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!