Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A mágiával meglehet bolondítan...

A mágiával meglehet bolondítani az embert?

Figyelt kérdés
Hogy visszahúzódó lesz, az iq-ja elromlik. Ha egy emberre, nagyon beképzelem, hogy bánt, akkor elképzelhető, hogy tényleg bír mágiával? Nem mutat testi bántalmat. Ha, olyan történik velem, lefekszek aludni, még nem aludtam el. De azt képzelem, hogy eldőlök valami, és mikor eldőlnék a dolog akkor hirtelen nyílik az ajtó, és bejön a házba az ember. Aztán, hirtelen felébredek, éber állapotba. Majd írok még.
2013. ápr. 21. 17:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Persze, lásd: TÉGED
2013. ápr. 21. 18:22
 12/20 anonim ***** válasza:
Mibajodvan? Ha egy emberre beképzeled, hogy bánt, akkor bír magával? Az milyen? Nem mutat testi bántalmat? Akkor magát bántja? Mi van???? "Ha, olyan történik velem, lefekszek aludni, még nem aludtam el" Ezt értem, de tök értelmetlen mondat és a HA után nincs vessző. Eldőlsz valami. Mi vaann?? Eldőlnél a dolog? Azt hogy csinálod? Milyen ember jön be a házba? Majd írj még.
2013. ápr. 21. 22:02
 13/20 anonim ***** válasza:
Igen akin éveken át dolgoznak az előbb utóbb bedilizik
2013. ápr. 22. 06:47
 14/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget. Pszichológushoz fogok menni.

Még, annyival kiegészíteném, hogy furcsa gondolatok jönnek, amik megjegyzés formájában érzékeli az agyam. És, olyanok ezek a gondolatok, amivel azt hiszem, hogy a személy folyamatosan közelebb kerül hozzám. És ezeket a gondolatokat, nem tudom kontrollálni. És, szinte, nem tudok másra gondolni. Mindig ott motoszkál a fejemben, ez a személy. De, ezzel úgy érzem, egyre csak lejjebb kerülök. Volt olyan, alvás közben, azt álmodtam, hogy a testem akaratom ellenére mozog az ágyban, és mintha a testemet nem én irányítottam volna. A személytől távol voltam. Olyant is álmodtam már kiskoromban, hogy a lépcsőkorlátról valamiért leugrok, és mikor földet érnék, hirtelen fölriadok. És, nemrégen volt, olyan álmom is, hogy egy hídon kell átkelnem, amire rámentünk. És, hirtelen ahol megyünk a hídon, ott leszakad, a hídnak, csak a szélei maradtak meg, amire rá kellett ugranunk, hogy nehogy leessünk.((de, még az is nagy kihívás volt, hogy sikerül e, ráugranom a szélére, hogy túléljem)) De, aztán sikerült a szélére ráugranom, és abban megkapaszkodnom. És, egy kis idő múlva, hirtelen a széle is zuhanni kezdett, amibe kapaszkodtam.A zuhanás időtartalma, nem volt túl hosszú.De, mikor zuhantam, akkor azt hittem, nem élem túl a földet érést. De, aztán túléltem. Mintha valamitől megijedtem volna, és, hideg szorító érzés ment a testemen keresztül. Egy hatalmas területre zuhantam, a hídnak a szélébe kapaszkodva. Ami, a föld alatt volt, és nagyon sok bányász szerű ember dolgozott. Ez volt mihelyst földet értem. De, ez csak egy pillanatkép volt. Aztán fölriadtam.

2013. ápr. 22. 19:54
 15/20 anonim ***** válasza:
A Pszichológus egy remek ötlet. Lesz dolga bőven.
2013. ápr. 22. 21:18
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Abba mindenképp belebolondulhatsz ha ilyen marhaságokkal foglalkozol akkor amikor annyi értelmes és szép dolog van a világon!
2013. ápr. 25. 08:34
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Hát persze, ha elhiszi valaki hogy létezik a mágia, akkor már eleve bolonddá is válhat ha sokáig beképzel dolgokat másokról vagy a környezetben nem létező dolgokról
2013. ápr. 27. 23:48
 18/20 mauno válasza:
"Lezsibbasszák" baszk. Hogymikvannak.
2013. máj. 11. 07:39
 19/20 anonim ***** válasza:
De jobb ha pszichiáterhez fordulsz mert ez már több mint egyszerűen beképzelünk valamit- ez paranoia
2013. máj. 11. 20:31
 20/20 anonim ***** válasza:

A legjobb talán az lenne, ha megértenéd, hogy mikor, mi, miért történik veled.

Azért a Rivotril, Frontin, Xanax és hasonlókra ne hagyd, hogy rászoktassanak.

Saját magad által kellene meggyógyulnod (amennyiben beteg vagy).

Lehet, hogy különlegesebb érzékelésed vannak. Nem 100%, hogy pszichiátriai eset vagy.

2014. márc. 30. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!