A mágiával meglehet bolondítani az embert?
Köszönöm a segítséget. Pszichológushoz fogok menni.
Még, annyival kiegészíteném, hogy furcsa gondolatok jönnek, amik megjegyzés formájában érzékeli az agyam. És, olyanok ezek a gondolatok, amivel azt hiszem, hogy a személy folyamatosan közelebb kerül hozzám. És ezeket a gondolatokat, nem tudom kontrollálni. És, szinte, nem tudok másra gondolni. Mindig ott motoszkál a fejemben, ez a személy. De, ezzel úgy érzem, egyre csak lejjebb kerülök. Volt olyan, alvás közben, azt álmodtam, hogy a testem akaratom ellenére mozog az ágyban, és mintha a testemet nem én irányítottam volna. A személytől távol voltam. Olyant is álmodtam már kiskoromban, hogy a lépcsőkorlátról valamiért leugrok, és mikor földet érnék, hirtelen fölriadok. És, nemrégen volt, olyan álmom is, hogy egy hídon kell átkelnem, amire rámentünk. És, hirtelen ahol megyünk a hídon, ott leszakad, a hídnak, csak a szélei maradtak meg, amire rá kellett ugranunk, hogy nehogy leessünk.((de, még az is nagy kihívás volt, hogy sikerül e, ráugranom a szélére, hogy túléljem)) De, aztán sikerült a szélére ráugranom, és abban megkapaszkodnom. És, egy kis idő múlva, hirtelen a széle is zuhanni kezdett, amibe kapaszkodtam.A zuhanás időtartalma, nem volt túl hosszú.De, mikor zuhantam, akkor azt hittem, nem élem túl a földet érést. De, aztán túléltem. Mintha valamitől megijedtem volna, és, hideg szorító érzés ment a testemen keresztül. Egy hatalmas területre zuhantam, a hídnak a szélébe kapaszkodva. Ami, a föld alatt volt, és nagyon sok bányász szerű ember dolgozott. Ez volt mihelyst földet értem. De, ez csak egy pillanatkép volt. Aztán fölriadtam.
A legjobb talán az lenne, ha megértenéd, hogy mikor, mi, miért történik veled.
Azért a Rivotril, Frontin, Xanax és hasonlókra ne hagyd, hogy rászoktassanak.
Saját magad által kellene meggyógyulnod (amennyiben beteg vagy).
Lehet, hogy különlegesebb érzékelésed vannak. Nem 100%, hogy pszichiátriai eset vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!