A woodoo átokhoz feltétlenül szükséges bábú, nem elég csak egy fénykép?
Szerintem inkább egy kétségbe esett embert kéne látnunk,aki segítséget kér.
Én pontosan ebben a cipőben járok.Átérzem a dühét.
Legszívesebben ordítana az ember ilyenkor.
próbáljunk tartózkodni az ítélkezéstől,ne csak írjuk.Ne csak leidiótázzuk a másikat.
Ha lenne ember,akivel megoszthatná a fájdalmát,nyilván megtenné,hiszen az lényegesen tartalmasabb.
Én részemről ebben a helyzetben bezártam teljesen lelkileg és minimálisra csökkentettem az emberi kommunikációmat.Pusztán önvédelemből.Jóhiszeműség és tisztesség nem erre a világra való fogalmak.
Nem hinném, hogy totál hidegen hagyna (akár ismeretlen emberről is lenne szó), egy szétkenődött ember látványa az aszfalton. Nagyon gyorsan szembesülnél azzal, milyen törékeny az emberi élet. És milyen közeli a halál.
Tapossál nyugodtan más embereken, és gázolj át mindenkin.
Csak aztán ne csodálkozz, ha már senki nem lesz melletted a bajban, és megkeseredetten fogod bámulni a Barátok Köztet 60 évesen is. Semmid sem marad, amiért érdemes lett volna élni!
Hát ez az, hogy annyi rosszindulat, vér és halál, fájdalom van már a Világon! Feltétlenül gyarapítani kell! xD Hiszen ezért élünk nem? :D Ez az, mindenki ragadjon egy AK47-est (akinek nincs, a padlásról egy kalazsnyikovot) és kezdjük el gyorsba írtani egymást! :D Ki van benn egy kibelezős buliban? XD
Am, a másik: tv-ben teljesen más egy fejbelövés, vagy árvíz, vagy éhezés...mint azt testközelből látni és megtapasztalni! Lehet, hogy el vagy keseredve, és bosszúra éhes vagy! De hidd el: a bűn önmagában hordozza a büntetést is! Mindenki visszakapja az élettől (emiatt ne aggódj), és Neked semmit sem kell tenned, csupán hagynod, hadd follyon minden a maga medrében! Tanulj belőle, figyelj oda magadra, és move on! :)
A Barátok Közt meg mindig volt, van, és lesz! :D:D:D
egész alakos fénykép lenne a legjobb
egyébként nem mondom h ne csináld, de a bosszú (esetünkben az átok) hidegen édes. ne első haragból vagy felindulásból csináld. nyugodj le, és utána, ha még mindig úgy gondolod.
egyébként, mint minden rossz kívánság vagy átkozódás, ebből az okozott fájdalomból is vissza fog rád szállni egy kisebb százalék. szóval körültekintően csináld :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!