Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmi mágia, kötés?

Szerelmi mágia, kötés?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Segítséget szeretnék kérni szerelmi kötésben olyanok segítségét várom,akik jártasak ebben a témában természetesen számoltam a következményekkel, illetve a dologban hiszek van egy tapasztalat de ez eléggé hosszú

Kérlek,akik értenek ehez segítsenek

esetleg valami könyvet tudnátok ajánlani, vagy akár egy oldalt ..Köszönöm szépen előre is :)

2013. ápr. 20. 19:57
 1/10 anonim ***** válasza:
28%

Mert? Van valaki akivel szeretnétek együtt élni kölcsönös elhatározás alapján csak hiányzik a szerelem?

Mert ha nem erről van szó akkor menj a p.csába!!!

2013. ápr. 20. 22:11
 2/10 A kérdező kommentje:
ment te a pi**ába mit érdekel téged amugyis? én normális válaszokat kértem nem a te hülyeségedet senki sem kiváncsi az ilyen értelmetlen kommentekre nem értesz hozzá akkor minek po*ázol bele? ennyi cső
2013. ápr. 21. 09:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Szia! A szerelmi mágia veszélyes,mert ha kicsit is nem úgy teszed,ahogy az elő van írva,akkor az ellenkezője történhet meg! Ezekhez csak a "profik" értenek,de nem az olyanok,akik ki tanulták. További szép napot!
2013. ápr. 21. 10:03
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen természetesen értelek de foglalkozok alapból mágiával elég szépen haladok csak igazából én most olvastam a woodoo baba után és hogy sokaknak bevált igazából ez érdekelne ennek a rituálénak a menete
2013. ápr. 21. 10:30
 5/10 anonim ***** válasza:
21%

Éppen hogy értek hozzá! ezért küldtelek el a p.csába!

Nincs jogod másokat kényszeríteni, akadályozni szabad akaratukban!!!

Ha valaki sz@rik rád akkor ez van.

Mondjuk ha ilyen vagy akkor meg is tudom érteni... :)

2013. ápr. 21. 10:34
 6/10 A kérdező kommentje:
nos nekem nem ugy tűnik,hogy értesz hozzá aki ért ehhez az kicsit normálisabban tud reagálni a dolgokra ;) és a te hozzászólásodra nem volt senki kíváncsi ...nem tudom miért fáj neked ha egy idegen ember tanácsot kér és ha már ellen érveket is mondasz(bár nem azt kértem) akkor miért nem lehet normálisabban??!!?? tessék erről ennyit
2013. ápr. 21. 10:41
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Csak vigyázz a csiribú csiribával mert én sem tegnap másztam le a falvédőről!!!! :)))))))))))))))))))
2013. ápr. 21. 10:51
 8/10 A kérdező kommentje:
igen? :) na az jó
2013. ápr. 21. 10:56
 9/10 anonim válasza:
49%
Barátnőm csinált szerelmi kötést. Azóta annyira szerencsétlen az élete. Elvált, nem jön neki össze semmi, és már orvoshoz is jár, mert idegösszeropit is kapott. Én nem játszanék ezzel, veszélyes!
2013. ápr. 21. 20:38
 10/10 anonim válasza:
100%
Szia,én sok kötést csináltam,sokan becsaptak,már nem is hittem az egészben amikor a neten rátaláltam a szerelmi mágiára,és calipto főpapra,tisztázta hogy ő nem kötést csinál hanem szerelmi mágiát,nem akartam már hinni,és róla is olvastam jókat és rosszat,de úgy döntöttem hogy utoljára adok egy esélyt magamnak,elkezdtük,3 hét és egy éjszakai telefon hívást kaptam tőle,órákig beszélgetünk aztán másnap találkoztunk,és kibékültünk,tiszta a lelkiismeretem mert nem kötéssel magamhoz láncoltam,hanem az érzéseit erősítettük meg,így ön szántából talált vissza hozzám
2013. ápr. 25. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!