Lehet hogy hatott a szerelmi kötés?
Egy nős férfival akarsz együtt lenni.
Én nem a szerelmi kötéses hülyeségen agyalnék a helyedben,hanem azon,hogy a Karmáddal hogyan fogsz elszámolni. Mocsok dolog,amit csinálsz.
Úgy írják báJital. Te most vagy rettentően buta vagy,és nagyon hiszékeny, vagy nem is tudom. Minden esetre a helyedben átgondolnám a dolgaidat.
"bályital" ja persze...
Ilyen az amikor a 8 általános és a mágia találkozik...
Picinyke setét lelkednek kívánok sok világosságot!!!!
Én (aki ezo érdeklődésű vagyok amúgy) azt bírom,hogy egyesek rögtön át akarják lépni a megismerkedés,aztán az összeszokás,egymás igazi megszeretése lépcsőket...
Nem,egyből bájital,meg szerelmi mágia!
Lustaság a köbön!!!
Jöjjön minden tálcán mi?
Ja az más,mert egész egyszerűen úgy tűnt...
Én azt mondom,hathatott,nem kizárt,de az valahogy nem az igazi.
A szerelmi mágia nélküli szerelem az igazi!
Biztosan nem hatott, mert nem létezik olyan bájital, ami efféle hatásokat kiválthatna.
Egyáltalán hogy tudsz lefeküdni egy nős férfival? Kicsit se érzed ezt erkölcsileg elítélendőnek?
Egyetértek evvel,nős pasi és?Meg van szentelve vagy mi van?
Az a nős pasi,aki engem hosszú időn keresztül behálózott pl váltig állította,hogy egyedülálló...
Ja és persze ilyenkor csak a nők a galádok a nős pasicska meg a nagy áldozatocska,na ne röhögtessetek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!