Honnan tudhatnám meg a tökéletes szilvás bukta receptjét?
Figyelt kérdés
Fontos lenne. A varázslatok könyve szerint a tökéletes szilvás buktára különféle varázslatokat lehet rárakni. Például rárakhatnám a gyorsaság varázslatát, így egy bizonyos ideig sokkal gyorsabb lennék mint az átlag. Szerintem más étellel is működne a dolog, de a könyv nem említi. A válaszokat előre is köszönöm!2013. ápr. 7. 17:50
1/9 anonim válasza:
Cukor, só és minden, mi jó! De ne felejtsd ki az X-vegyszert sem!
2/9 anonim válasza:
Slender Man ismeri a tökéletes szilvásbukta receptjét. Kérdezd meg tőle!
3/9 anonim válasza:
Csinálsz nekem szilvásbuktát,mert azt szeretem?
Kösziii. :D
4/9 anonim válasza:
Előtte mindenképpen be kell vonzanod!
5/9 anonim válasza:
Háhá jó a kérdés és jók a válaszok :)
Az elsö az mindent visz kb 5 éve nem hallotam :)
De lehet egy szakács reptoid tudna segíteni XD
6/9 anonim válasza:
5-ös vagyok tessék itt van: :)
7/9 DarkLantern válasza:
Mindenki tudja, hogy a gyümölcs csak pálinka formában fogyasztható. Ha máshogy eszed mérgező! Nehogy buktába tedd! Kivéve ha a pálinkát zselésíted, mert akkor nem kapsz gyümölcs mérgezést. Az E.P.F (Egységes Pálinka Fogyasztók) adatai szerint évente 5,5 millió ember hal meg a gyümölcsök helytelen halmazállapotban történő fogyasztása miatt.
8/9 anonim válasza:
Azt csak a szilvásbuktoidok tudják, de most nem ajánlom, hogy megkérdezd őket, mert éppen háborúban álnak a lumbulábiakkal és ilyenkor nagyon ingerlékenyek. Viszont majd ha teliholdkor, holdfogyatkozáskor a vízöntő aszcendesének trigonometriális démon-manifesztációjába kerülünk és a Vénusz a Mars okkultációjával a négyszáznégyedik házban tartózkodik akkor megjelenik neked egy kopogószellem monohidroglóbusz-transzformációban és elmondja neked
9/9 anonim válasza:
Gyorsaság varázslata?
Így is már túl sokat kell megtenni egy nap, és még többet tennél meg?
Javaslatom az lenne, hogy a világra küldjél lassítót! Igen ráférne már az emberekre, hogy lassabbak, legyenek. Mert már úgy járnak, mint aki túlságosan fel van pörögve, egyszer csak elesik! Meg kellen már állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!