Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi az a deja vu?

Mi az a deja vu?

Figyelt kérdés
Volt már nekem is.Azt hallottam róla,hogy az egyik szem hamarabb látja a dolgokat ez által 2x dolgozza fel az agy.De szerintem ez nem így van mert én álmodtam valamit és úgy volt deja vu-m.Szóval nem abban a percben történt ez az érzés :D szóval valami pontos/nem pontos tényt tudtok róla??

2013. márc. 23. 23:41
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
Amit már megéltünk életet, ezt is már valaha nagyon régen ugyanígy megéltük és a lelked emlékszik rá és felidéződik egy pillanatra. Ez a dejavú.
2013. márc. 23. 23:46
 2/4 A kérdező kommentje:

1.:Én nem tudom miben higyek.Álomnaplót fogok vezetni és ha biztos leszek benne hogy megálmodtam akkor neked fogok igazat adni :DD

2.:Hát ha ilyen történik velem szólok.xD

MÉGÍRJATOK TÖBB DOLGOT RÓLA :D

2013. márc. 23. 23:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Velem is sokszor előfordult már, hogy hetekkel vagy hónapokkal elötte megálmodtam egy eseményt ami be is következett. Nem hiszem, hogy bárki is meg tudná ezt magyarázni.

Amikor csak az érzés jön rád az lehetséges, hogy a két szem pár ezredmásodperces különbséggel dolgozza fel az információt/küldi tovább.

2013. márc. 24. 02:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy pillanat,illat, amikor azt érzed ezt már egyszer, ugyan így, ugyan ilyen formában átélted. Ha megálmodsz dolgot előre, az más szintén létező dolog..
2013. márc. 26. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!