Illuminati a sztárvilágban? Lady Gaga
Nagyon sok helyen olvasható, hogy GaGa valójában a kormány szolgálatában áll, és azért kreálták hogy segítse az agymosó tevékenységüket!
Ha az ember valóban, kicsit beleássa magát a témába akkor tényleg találhat egy-két zavarba ejtő dolgot!
Ezeket a képeket érdemes megnézni!
images/
member/523c3c7f0ce6.png
+
És még vagy ezernyi dolog ami ezt bizonyítja, csak nem fér ide!
Pl: a Government Owned Alien Territory dolog,
meg ha visszafelé halgatod a Paparazz-t akkor hallatszik: Evil Save us, we are model it 'valami' 'valami' arts of Lucifer...
Egyébként a megszállottja vagyok LadyGaga - nak
2 koncertjén voltam! a Monster Ball Tour-on
és a Born This Way Ball Tour-on!
a többi rajongó képtelen elfogadni hogy Gaga talán gonosz, és csak mentegetőznek hülye érvekkel!
De engem nem érdekel!
Vélemények?
#38/41
Bocsánat!
véletlenül másoltam be az 'Android' szót a kulcsszavak közé!
tudtam hogy ebből baj lesz! sajnálom!:/
#39/41 Ok valjuk be.
gyerek vagyok még! én még foglalkozok vele.
Te meg felnőtt. és te már nem.
De ezzel most mi változik?
attól ezek a dolgok ugyanúgy érintenek mindkettőnket!
csak te már 'nem foglalkozol velük'..
hát most akkor nem tudom melyik a jobb.. összezavarsz..
Tökmindegy minek nevezzük Illuminati , Illuminatus rend (minden nyelven illuminatinak írják.. mindegy) szabadkőművesek, Bilderberg izék.
A lényeg az elmélet miszerint Gaga nem csak egy sztár.
Az illuminátus rend és a szabadkőmüvesek nem ugyanaz, de mindegy is mert ahhoz talán utána kéne olvasnod mi mit jelent.
Hajrá kövesd őt a pokolba te iq bajnok.
Az, hogy kijelented, te Gaga után mész a pokolba és szörnyecskének hívod magad a példa arra, hogy az illuminati zeneiparban való tevékenysége IS tökéletesen működik.
az egyik hozzászólónak: a legnagyobb tévedés azt gondolni, hogy nem fontos tudni róla, mert nem tehetsz semmit...
Ha átlátod (és ha átláttad, akkor fogod érezni a nagy különbséget) a tevékenységüket már nem az ő általuk kitalált úton haladsz, mert már nem hat rád úgy az agymosásuk. Ébredezni kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!