Illuminati a sztárvilágban? Lady Gaga
Nagyon sok helyen olvasható, hogy GaGa valójában a kormány szolgálatában áll, és azért kreálták hogy segítse az agymosó tevékenységüket!
Ha az ember valóban, kicsit beleássa magát a témába akkor tényleg találhat egy-két zavarba ejtő dolgot!
Ezeket a képeket érdemes megnézni!
images/
member/523c3c7f0ce6.png
+
És még vagy ezernyi dolog ami ezt bizonyítja, csak nem fér ide!
Pl: a Government Owned Alien Territory dolog,
meg ha visszafelé halgatod a Paparazz-t akkor hallatszik: Evil Save us, we are model it 'valami' 'valami' arts of Lucifer...
Egyébként a megszállottja vagyok LadyGaga - nak
2 koncertjén voltam! a Monster Ball Tour-on
és a Born This Way Ball Tour-on!
a többi rajongó képtelen elfogadni hogy Gaga talán gonosz, és csak mentegetőznek hülye érvekkel!
De engem nem érdekel!
Vélemények?
Oh.. Azt bóknak veszem ha kattantnak tituláltok!
mert szerintem az átlagember ilyesztőbb!
sőtt.. veszélyesebb!
(gondoljatok a mostani "átlag" tini fiúkra és lányokra. Egy undoritó fertő az egész!
14-15 éves kis nyomi páwák meg ribik ott nyomulnak a szórakozó helyeken! irtózom a felületes, bunkó stílusuktól! na mind1..)
AMÚGY találtam egy érdekes dolgot, ami Michael Jackson és GaGa kapcsolatáról szól! (és persze az illuminatiról!xD) ez lenne majd a kövekező kérdésben!
szerintem azt is érdemes lesz elolvasi! :)) mert az még ennél is dúrvább szerintem!
"14-15 éves kis nyomi páwák meg ribik ott nyomulnak a szórakozó helyeken!"
Lady gaga koncert előtt pont ilyen ! Lady gaga pont mint egy exibicionista páwa.
rohadtul tévedsz!!
tavaly nyáron voltam a bécsi koncerten és többség 25 és 40 év közötti volt!
persze sok fiatal is volt!
és a szörnyek nem páwák és ribik!!
nagyon is normálisak!
magas érzelmi inteligenciával!
#18: Azért Lady Gagát nem tekinteném korszakalkotó személyiségnek :D
Ez a Little Monsteres téma elég vicces. De sebaj, majd kinövitek.
"és pluszba gyönyörű!
ő egy igazi NŐ! "
-ma már ha megcsinálják, jobban néz ki, mint egy (igazi) nő,
de azért nem volt ez mindig így.
Shemale volt ő, transzvesztita, transgender (=nemek közötti).
Érdekes végigolvasni ezt az egészet....
Most 23 vagyok és a kérdező magamra emlékeztet,amikor 13-14 voltam. Én épp a Rammsteinért voltam megőrülve, szögecses nyakörvet hordtam és feketére rúzsoztam magam ééés TÖK MENŐNEK ÉREZTEM MAGAM! Mindamellett hasonlóan mélyen belemásztam a boszorkányok és vámpírok világába, kutattam az utcán a vámpírokat és teljesen meg voltam győződve róla,hogy képes vagyok szerelmi bájitalt főzni.
Persze aztán eltelt pár év és csini ruhák léptek a rokkeres fekete göncök helyére, tudományos és szépirodalmi könyvek a mágia könyvek mellé :) Szépen lassan az évek múltával lecsengett a láz, kételkedőbb lettem.
Igazából nem kell lenézni őt azért,mert hisz ebben az egész mesevilágban és megpróbálja értelmezni, talán valamiféle igazságot felfedezni benne. Azt,csak remélni tudom,hogy a koncertekre kísérettel ment,nem egyedül. Az pedig megint más dolog,hogy ő rá figyelnek-e úgy a szülei,mint anno én rám, engedik-e neki,hogy teletetováltassa a gyönyörű testét? Csak remélem,hogy van egy nagyobb testvére, vagy egy józanabb gondolkodású barátnője, aki támogatja a zenében és öltözködésben,de lebeszéli a visszafordíthatatlan hülyeségekről.
És amúgy elképzelhetőnek tartom,hogy visszafelé játszva a számot ki vélsz hallani belőle valamit. Előfordulhat. Akár szándékosan is készíthették így....van még egy téma amiről lehet legalább beszélni, növelhetik a népszerűségét!
Igazából teljesen mindegy,mert ha rájössz valamire, ha nem, túl pici vagy ahhoz,hogy bármin is változtass. Ez a célja a néphülyítésnek, és te ezt jól megetted.
De azért kíváncsi lennék rád 23-25 évesen. Én most mosolyognék magamon egyet,aaaz tuti :)
:))
előző válaszoló. talán igy lesz! nem tudom! :)
És amúgy de! a bécsi koncerten egyedül voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!