Hisztek a varázslatban, boszorkányságban, és ehez hasonló dolgokban?
Engem érdekel ez a dolog,
A neten sokat olvastam róla.
De kíváncsi vagyok a ti véleményetekre, ti mit gondoltok erről?
Fiúk ép lányok is írhatnak!
Oké.
Rendben.
" 6 os én abban hittem h tanulni kell, és küzdeni, nem itt kérdéseket feltenni, pl a kitűnő tanulmányi eredményben hittem, meg abban ha tanulok sokra viszem.
nem ilyen dolgokban, harry potter és társaik.
48 F"
Akkor úgy látszik sokra nem vitted, mert elárulom ez a gyakori kérdések oldal és azért van, hogy az emberek kérdezzenek. A másik hogy ez nem harry potter, hanem amit leírtam az a történelem egy kis része.
kedves kérdező
van egy jó mondás:
"Tanuld meg amit a varázslók tudnak és attól kezdve már nem lesz varázslat"
nem mondom hogy nincs valami ilyesmi de azt se hogy igen
Tudjátok az a helyzet hogy amiota feltettem ezt a kérdést ki tanultam azt hogy a gondolatommal mozgassak ''dolgokat,,
Aki nem hiszi irjon priviben beszéljűnk egy találkózot és be bizonyítóm.
Enyi!!!
No, akkor mozgass az előző kommentedbe hat db vesszőt meg egy "n" betűt a gondolatod erejével.
Sokadszorra állapítom meg, hogy a földöntúli tudományokba vetett hit és a helyesírás fordítottan arányos.
Én hiszek és vallom! a boszorkányság nem csak a mágiáról szól hanem magától egy többistenhitű vallásról a wiccárol és ennek egyik fontos eszköze a mágia ! ez az egész a természetmágia természetvallás része ! nagyon ajánlom a Boszorkánybiblia - A mágia és a bűbáj kézikönyve c könyvet ! Ha érdekel a téma és tanulni szeretnéd vagy bármi akkor segíthetek illetve ajánlok pár könyvet
Scott Cunningham: Élő Wicca
Elieen Holland - Boszorkánypraktikák
és egy csoport ( facebookon is fen van ) www.wicca.hu
stb...
Remélem tudok segíteni
U.i : ne foglalkozz a roszindulatú és ellenszenves emberekkel bizz meg önmagadban és bíznak majd benned ( kivétel ugy is akad majd )
Addig is légy áldott !
Köszönöm szépen.
Légy álldot te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!