Lehet-e - szex nélkül - szexhez hasonló élvezethez jutni, a mágia, ezotéria vagy bármely más módon?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 12:52
1/17 anonim válasza:
úgy tűnik, de én nem tudom:
2/17 anonim válasza:
Vannak olyan meditációk, amik jobb betépettség érzést adnak a drogoknál. Az, hogy neked a szex, vagy a drog nagyon élvezetet hoz azt döntsd el te.
3/17 Diavolino44 válasza:
Érdekes kérdést tettél fel!
Ez az egyéni véleményem:
Amúgy azért olyan "népszerű" a szex mert az orgazmus pillanatában olyan mennyiségű inger tör a felszínre, hogy egy másodpercre kiszakadsz a testedből. A szex egyébként is egyfajta módosult tudatállapot. Szóval a válasz a kérdésedre a drog! AMIT EGYÁLTALÁN NEM AJÁNLOK!!!!
Nem véletlen van kapocs a spiritualitás és a pszichedelikus növények között sok kultúrában.
Adalék:
Arnold a Pumping Ironban mondta, hogy a felpumpáltság érzése olyan mint a szex!! Nah ez 1000% igaz.
4/17 anonim válasza:
Szexhez hasonló érzés szex nélkül? Önkielégítés. Amúgy szerintem a mágiát nem pont önös örömszerzésre illik használni.
5/17 yossarian44 válasza:
Próbálkozhatsz varázslással, de nem egyszerűbb kiverni?
7/17 anonim válasza:
Az is szex, ha önkielégítést végzel, vagy meditációval jutsz szexuális örömhöz, csak nem partnerrel, hanem másmilyen módon.
8/17 A kérdező kommentje:
Nem partnerrel, mivel nincs "megfelelő személy".
2012. ápr. 13. 15:03
9/17 anonim válasza:
Kérdező utolsójára: akkor marad a bármely más módon.
10/17 anonim válasza:
Az egyszerű meditáció is képes olyan boldogságélményhez juttatni, hogy elfelejted keresni a nemi örömöket. Persze, hogy neked melyik meditációs technika jön be, és mennyi ideig tart míg eléred azt a bizonyos módosult tudatállapotot az csak rajtad múlik. Olyan egyszerű, hogy az nem egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!