Ezért már fizetnek is?
2012. márc. 29. 18:11
1/10 anonim válasza:
Egyre többet gondolkozom azon, hogy nekem is azzal kéne foglalkoznom, hogy átverem a sok hülye ezo-manót, egész jól meg lehetne élni belőle és még csak semmilyen tudás sem kell hozzá...
2/10 A kérdező kommentje:
Igazad van. Összeírni egy rakás marhaságot és kiírni egy tanfolyamot. De komolyan, nem hiszem el, hogy azért, amit egy könyvesboltban, interneten, könyvtárban elő tudsz kaparni, valaki 30.000 forintot fizessen.
2012. márc. 29. 18:45
3/10 Diavolino44 válasza:
De oszinten mirt nem csinaljatok meg??
Itt mindenki azt hiszi ez egy olyan biznisz amibol milliomosnak lehet lenni. Roviduton ra fogsz jonni hogy nem igy van. Oszinten orulnek ha sikerul!!
4/10 anonim válasza:
Csak 30000 a "tanfolyam"? Simán megéri. Egy "rontáslevétel" milliós tétel. Igaz annyiért feljelent a konkurrencia.
5/10 anonim válasza:
Milliomosságról szó sem volt, csak azt mondtam, hogy 0 munkával lehet pénzt keresni.
6/10 A kérdező kommentje:
Kiegészítő fizetésként remek. Ha csak havonta 1 balek is van aki jelentkezik, szereztél 30.000 forint potya pénzt. És ez csak a tanfolyam. El kell adni könyveket, tárgyakat. Aki ezt komolyan csinálja annak akár be is jöhet. Lásd a weboldalt, ők sem csak a tanfolyammal rendelkeznek. De tény, hogy az a legdurvább.
2012. márc. 29. 21:22
7/10 anonim válasza:
Nem kell félni, meghírdetik de nemjelentkezik rá csak pár ember.
8/10 Salx Narval válasza:
Hát, mindenki arra költi a pénzét amire akarja, én egy szemernyit sem szánom azokat, akiket íjmódon beetetnek, azt kapják amiért fizettek, megerősítést a vélt dolgaik felől.Amennyiben törvényesen bejelentett, megadóztatott dologról beszélünk, én semmi kivetnivalót nem látok ez ügyben. Gondoljatok bele, mennyi emberke fizet, nem is keveset, olyan "sztároknak", " művészeknek"stb, akik csupán felkapottak és gyakorlatilag értékelhetetlen művészettel rendelkeznek.Nos akik ezért, vagy azért, fizetnek, pont azt kapják amire vágytak, a világért el nem ismernék , hogy csalódottak, az elfogultabbja még saját magának is bebeszéli, hogy megérte.Jól van ez így. Ők ugyan olyan emberek, mint más, joguk van, hülyének lenni és fizetni érte.
9/10 anonim válasza:
Megéri!
Én is egy OKJ techno mágia tanfolyamot indítok! Elég hatékony!
Dánblüdór techno viking mágus consul kancellár mester őrnagy
10/10 anonim válasza:
Amúgy ilyenen már én is gondolkodtam!De én inkább olyan tanfolyamra mennék el ahol megtanítják hogy miket kérdezzen hogy válaszoljon stb... ebbe nagy pénz van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!