Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Az anyámat megszállta az...

Az anyámat megszállta az okkultizmus. Mit tegyek? (többi lejjebb)

Figyelt kérdés

Az egész tavaly nyáron kezdődött. Az anyám minden percben azt hajtogatja, hogy 'ő tudja, hogy minden okkal van', 'semmi nincsen véletlenül', stb. Jósokhoz jár, a szerint éli az életét, amit mondanak, jósolnak neki. Megállás nélkül azt hajtogatja, hogy ő más dimenzióból személi a dolgokat.

Már az őrületbe kerget. Ha ránézek egy banánra és azt éppen nem kívánom megenni, már azonnal az jut eszembe, hogy semmi nincsen véletlenül.

Hogyan tud valaki így élni, hogy bármi apróság történik vele, azonnal az okkultizmusra, karmára és az eleve elrendeltetettségre fogja.

Segítsen valaki, mert én ezt már nem bírom!

Mit javasoltok?

2013. márc. 11. 09:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%
Tökéletesen érthető, és tökéletesen egyetértek veled, 10-es! Nagyon jól fogtad meg a lényeget, és valóban nagyon sok igazság van abban, amit írtál. Kérdés, hogy az anyuja, ezeket hogyan fogadja, hogyan fogadná a gyermekétől, vagy esetleg egy olyan ember szájából kellene hallania, akire azért még hallgat, és megfontolná ezeket az igazságokat.
2013. márc. 11. 13:14
 12/21 Robi.88. ***** válasza:
53%

Amióta gykzok ez az első értelmes kérdés az ezotériában :)

Sztem észérvekkel nem lehet meggyőzni egy ilyen embert, mert ő hinni AKAR ezekben a dolgokban.

2013. márc. 11. 13:23
 13/21 anonim ***** válasza:
47%
Próbáld meg megbeszélni vele, hogy téged nem érdekel ez a téma, ne erőszakolja rád. Te is tiszteletben tartod az ő nézőpontját, ő is tartsa tiszteletben a tiédet.
2013. márc. 11. 13:58
 14/21 anonim ***** válasza:
Tényleg semmi sincs véletlenül, minden, ami a világon van, beilleszkedik valamilyen oksági láncolatba. persze, ha banánt kívánsz, az sem véletlen, éhes vagy és szereted a banánt ;D görcsösen keresgélni az okokat mindenben szerintem azért már tényleg súlyos kategória... sok mindent szerintem nem tudsz csinálni az édesanyáddal, ő most ebben hisz, valamiért ebbe kapaszkodik - és ennek is biztos meg van az oka. Történt vele valami? Legyél vele türelmes, és amikor hátborzongató már, ahogy kombinálja a dolgokat, próbálj neki egyszerűbb magyarázatokat adni, vagy megmutatni, hogy az ok más is lehet, mint amit gondol, sőt, az okokat a legtöbb esetben egyszerűen lehetetlen felderíteni, és sokkal fontosabb, hogy éljünk, jól érezzük magunkat a bőrünkben, minthogy azt próbáljuk meg kitalálni, hogy milyen mély oka van az egyes dolgoknak (mivel ezeket a mély okokat szerintem felderíteni nem lehet, leginkább csak belemagyarázni a dolgokba, eseményekbe). A jósokról meg annyit: sok ember szereti ledobni magáról a felelősséget, könnyebb, ha más dönt helyettük, netán valaki egy "felsőbb hatalom" üzeneteit közvetíti. De ennek is oka van, valamiért anyukád menekül az elől is, hogy saját maga hozzon döntéseket az életében. Legyél vele türelmes és figyelj, talán rájössz, mi az egésznek az oka és akkor tudsz neki segíteni.
2013. márc. 11. 14:02
 15/21 anonim ***** válasza:
18%
Az anyád él reálisan, beszedte a kék pirulát, te élsz álomvilágba. Gratulálok ! Mit csináltál eddig? Köbdki gyorsa a pirosat.
2013. márc. 11. 14:24
 16/21 anonim ***** válasza:
60%

Amikor már kezd nagyon kiborítani, mondd neki vissza a saját mondókáját:

Mivel semmi sem történik véletlenül, az sem véletlen, hogy te nem hiszel ezekben a dolgokban, ezért hagyjon vele békén!

2013. márc. 11. 15:18
 17/21 anonim ***** válasza:
Mi ezzel a probléma? Nem elmebeteg, csak foglalkoztatják a természetfeletti dolgok. Amúgy meg vigyétek okkultizmus űzésre.
2013. márc. 11. 17:54
 18/21 Napkiraly ***** válasza:
nyilváníttasd cselekvőképtelenné és vitesd el valami bentlakásos pszichiátriára
2013. márc. 11. 22:35
 19/21 anonim ***** válasza:
ne hallgass ezekre föleg ne az okkult nöszemélyre a josra nem kell oda több okkult dolog inkább ima JÉZUSHOZ hogy megszabaduljatok minden okkult dolog bün a sátánhoz köthetö csak ha JÉZUS nevében az isten igéjén keresztülmegy valaki a szellem világhoz az a biztonságos ugy hogy imádkozz az URAT hivd segitségül és segiteni fog
2013. márc. 14. 00:54
 20/21 anonim válasza:

Jósok=csalók

A sorsban én is hiszek,de a jósoknak nem. Nézd meg a tv-ben mekkora baromság az,nyilvánvaló csalás az egész,nem is értem,hogy engedhetik ezt,na persze azért a 400ft/perc hívásért,tudom. Magyarázd el neki.

2013. márc. 19. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!