Az anyámat megszállta az okkultizmus. Mit tegyek? (többi lejjebb)
Az egész tavaly nyáron kezdődött. Az anyám minden percben azt hajtogatja, hogy 'ő tudja, hogy minden okkal van', 'semmi nincsen véletlenül', stb. Jósokhoz jár, a szerint éli az életét, amit mondanak, jósolnak neki. Megállás nélkül azt hajtogatja, hogy ő más dimenzióból személi a dolgokat.
Már az őrületbe kerget. Ha ránézek egy banánra és azt éppen nem kívánom megenni, már azonnal az jut eszembe, hogy semmi nincsen véletlenül.
Hogyan tud valaki így élni, hogy bármi apróság történik vele, azonnal az okkultizmusra, karmára és az eleve elrendeltetettségre fogja.
Segítsen valaki, mert én ezt már nem bírom!
Mit javasoltok?
Amióta gykzok ez az első értelmes kérdés az ezotériában :)
Sztem észérvekkel nem lehet meggyőzni egy ilyen embert, mert ő hinni AKAR ezekben a dolgokban.
Amikor már kezd nagyon kiborítani, mondd neki vissza a saját mondókáját:
Mivel semmi sem történik véletlenül, az sem véletlen, hogy te nem hiszel ezekben a dolgokban, ezért hagyjon vele békén!
Jósok=csalók
A sorsban én is hiszek,de a jósoknak nem. Nézd meg a tv-ben mekkora baromság az,nyilvánvaló csalás az egész,nem is értem,hogy engedhetik ezt,na persze azért a 400ft/perc hívásért,tudom. Magyarázd el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!