Lehet, hogy megszállás alatt vagyok. Mi a teendő ilyenkor?
Korom: 25
Aki tud vmi konkrétot email-ben!
Nem értetted te se, a lényeget...:)
Amúgy meg honnan tudod, hogy én még mivel foglalkozom?
Az a baj, hogy ilyen dolgokban kezdtél el hinni. Ezzel bekerülsz egyfajta ördögi körbe (milyen jó ide ez a kifejezés :)). Ha megpróbálnál valami kevésbé haszontalan dologban hinni, megváltozhatnának a dolgok. Persze ez sokaknak nagyon nehéz, egyeseknek már-már lehetetlen. Ezt a saját tapasztalataim alapján mondom. Mindenki abban hisz, amiben akar. Más kérdés, hogy van amiben talán érdemesebb, hasznosabb, "előre vivőbb". Én sajnos csak ennyit tudok mondani: okkultizmus, boszorkányság... nem jó irány.
Mindezekkel együtt, remélem találsz megoldást a problémádra.
Itt nem a tudati berögződés által előidézet víziókra értetendő ez...
Tisztában álok azzal, hogy, ha foglalkozik egy ember valamivel mentálisan abba az irányba fejlődik és ezért a tudata hamis dolgokat is sugallhat
de nálam nem ez van... szóval az -e fajta segítségekkel sajnos nem tudok mit kezdeni :) de azért Köszi!
Az nem gond, ha valaki ilyennel foglalkozik...:)
Én is azért tudom, hogy ez lehet a probléma, mert ilyenekkel foglalkozom, ha nem tettem volna akkor csak néznék, hogy mi lehet ez..:)
"Az nem gond, ha valaki ilyennel foglalkozik..."
dehogynem
Ha nem foglalkoznál ilyenekkel (ok) - miután a világban ok-okozati összefüggések működnek- más lenne (az okozat). Inkább tiszta, dolgokkal foglalkozz, tanulj nyelvet, zenét, rajzot stb- hagyd ezt az ökörködést, mert egy idő múlva már elnyel a mocsaras mélysége.
Nah ,hogy megnyugtassalak.
A sprituális mesterem szerint akik meg vannak szállva azok nem tudnak róla. A környezetük veszik észre ,hogy egyre furcsábban viselkednek. Ha hangokat hallasz, vagy ilyesmi akkor amit írtak, menj pszihológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!