Hogy találjam meg a magamban rejlő másságot?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, hiszek a misztikus dolgokban, bár eddig nem foglalkoztam vele. Sokszor megmondom hogy ki fog felelni órán, megérzek dolgokat. Láttam egy boszorkányos filmet ami nagyon inspirált..boszorkány szeretnék lenni:) Tudom, hogy ez nem így megy...de akkor is hiszek ezekben a dolgokban. Nincs valami oldal ahol meg tudom találni a bennem rejlő természet feletti erőt? Vagy ahol többet megtudhatok ezekről a dolgokról?:) köszii 13/L2013. febr. 20. 19:46
21/30 A kérdező kommentje:
kamu :(
2013. febr. 23. 20:02
22/30 anonim válasza:
Ezzel most magamra hozom a Végzetet (a kérdezőket), de akkor is leírom vagy pukkadjak meg. :) Lehet, hogy létezik ilyen. De nem boszorkányság. Nem fogsz tudni seprűn repülni (és remélem nem is akartál XD) vagy varázsolni. Csak.. megérzel dolgokat. Én is szoktam. De nem vagyok boszorkány (vagyis belülről nem, kívülről annál inkább). És nem vagyok szkeptikus. Csak én másban hiszek, amit nem írnék le, mert tömeges beszólogatás áldozatává válnék.
23/30 anonim válasza:
Van h én pl megálmodok dolgokat.. nem 1x fordult már elő.NA BUMM. Különösebben nem foglalkozok ezzel,szerintem neked se kéne,boszik,és egyéd természetfeletti lények nincsennek. :)
24/30 anonim válasza:
Foglalkozz inkább valóban létező dolgokkal! Fogadok, hogy baromi ritkán jön be a tipped a felelést illetően, csak azokra nem emlékszel később. 50-ből egyszer bejön, azt megjegyzed.
25/30 A kérdező kommentje:
gratulálok:)
2013. márc. 2. 09:52
26/30 martinkahhh válasza:
13 évesen mien hülye vagy!!!!
27/30 anonim válasza:
Figyelj, nem azért, de te írni sem tudsz helyesen.
28/30 A kérdező kommentje:
Martinkahhh bocs hogy nem k.rválkodok meg iszok, cigizek mint NÉHÁNY korombeli :( ....
2013. márc. 7. 18:19
29/30 Paulik Áron válasza:
Gondolkodj el rajta, hogy a boszorkányokról miért a mozifilmek szólnak és nem a híradó.
30/30 A kérdező kommentje:
Mert nem olyan hülyék, hogy lebuktassák magukat :D
2013. márc. 7. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!