Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy találjam meg a magamban...

Hogy találjam meg a magamban rejlő másságot?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, hiszek a misztikus dolgokban, bár eddig nem foglalkoztam vele. Sokszor megmondom hogy ki fog felelni órán, megérzek dolgokat. Láttam egy boszorkányos filmet ami nagyon inspirált..boszorkány szeretnék lenni:) Tudom, hogy ez nem így megy...de akkor is hiszek ezekben a dolgokban. Nincs valami oldal ahol meg tudom találni a bennem rejlő természet feletti erőt? Vagy ahol többet megtudhatok ezekről a dolgokról?:) köszii 13/L
2013. febr. 20. 19:46
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
A boszorkány nem jó szó. A Kereső vagy. Nem tudsz vele mit csinálni, ez van, és kész.
2013. febr. 21. 01:37
 12/30 anonim ***** válasza:

Istenfélő boszorkány...

Mi lesz a következő? Ördögimádó buddhista?

2013. febr. 21. 07:39
 13/30 anonim ***** válasza:
Akkor leszel más,ha rájössz,hogy nem vagy más,nem vagy semmivel több se kevesebb,mint a többi ember.Mindenki egyformán különleges.Annak a boszorkányságnak,amit a filmekben látsz semmi köze a valódi boszorkánysághoz.
2013. febr. 21. 09:26
 14/30 anonim ***** válasza:

Hadd javasoljak pár dolgot:

- hiszel a misztikus dolgokban, de csak azért, mert hinni akarsz bennük. Láttál pár filmet, megfogott a téma, ez 13 évesen tökéletesen érthető is. De ettől még tarts fenn legalább minimális kételkedő hozzáállást, és ne higgy el valamit csak azért, mert tetszik és jól hangzik.

- foglalkozz mással is, ne csak a "boszorkányságra" fecséreld az idődet. Pár év múlva jó eséllyel elfelejted ezt az egészet.

- elsősorban ne interneten nézz utána ezeknek a dolgoknak, főleg ne fórumokon és blogokon. A neten mindenki akkora hülyeségeket ír, amekkora csak az agyán kifér. Olvass könyveket inkább, azokat legalább már átnézte valaki, abba fektettek munkát.

- ne legyél beképzelt! Attól még, hogy szeretnél különb lenni másoknál, nem vagy az.

- hagyd el ezt a fórumot.

2013. febr. 21. 11:08
 15/30 A kérdező kommentje:
nem vagyok beképzelt:) csak nem szeretem a bunkókat:)
2013. febr. 21. 16:51
 16/30 anonim ***** válasza:

Máglyán fogsz elégni, te szégyentelen, de sötét!

Tibor atya

2013. febr. 21. 18:36
 17/30 A kérdező kommentje:
Te minta pap:DD
2013. febr. 21. 19:23
 18/30 anonim ***** válasza:

Olvass könyveket a boszorkányságról, kezdetnek. Amúgy azok a mesék, amikben boszorkányok vannak, elég sok hasznos infót tartalmaznak.

Minden mágikus praktika alapfeltétele az önismeret. Te még csak most kezded felfedezni önmagad, ne várj gyorsan nagy eredményeket.

2013. febr. 21. 20:34
 19/30 A kérdező kommentje:
Én érzem, hogy sikerülni fog:D
2013. febr. 21. 21:23
 20/30 anonim válasza:

Csukd be a szemed, fogd meg az orrod, állj fél lábra, és számolj vissza 100-tól. Ha látod a sátánt fekete mágia lakik benned, ha angyalt látsz, akkor fehér mágia.

Ha nem látsz semmit, akkor nincs benned varázserő, esélyed sincs.

2013. febr. 23. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!