Kiderült hogy képességem van?
Figyelt kérdés
az előbb kiderült hogy bírok képességel!!! mozgatni fogok tudni tárgyakat még álmomba vot ez a képeség de aszt mondták hogy kmépes leszek rá csak tanujjam !!!!!! valaki segiccsen akinek van képeessége mint nekem!!! akinek nincsen ilyesmi képoeesége az meg ne írjon ide válaszokat jo? kööszönöm szépen !!!!!!!!#képesség #mozgatás gondolotal
2013. febr. 10. 16:28
11/34 anonim válasza:
Akkor tetikéljél le, hogy másnapra aznapos legyél! :D
12/34 A kérdező kommentje:
m,ár kiderült hogy nemcsak tárgyakat tudok mozogtatni hanem lebegni is tudok!!!! nemviccelek!!!!! az ellőbb koncetrálásom közepette elkezdtem lebegnii folyt a orrombol az vérr
2013. febr. 10. 21:22
13/34 A kérdező kommentje:
mia baj??? a helyesírásommal???? 5ösvagyok nyelvtanbóll!!!! semmi probléma nicsen a szavaimmal !!! mind buták vagytok
2013. febr. 10. 21:23
14/34 anonim válasza:
Basszus te nagyon bolond vagy hallod! :D Belebeghetnél nekem a bankba is éjszaka pár húszezresért, vagy kirámolni trezort! :D
15/34 anonim válasza:
Én is.. Lebegek ettől az új borsoditól az élet habos oldala! iszok-rá Egy kis aszpirintot hogy mégjobban lebegjek!..)
16/34 anonim válasza:
Lebegjetek már nyáron is, hogy eltakarjátok az erős, káros napsugárzást! :D
17/34 anonim válasza:
Dalek ha már úgy is részeg vagy, meg már úgy se vagy magadnál, akkor rabolhatnál nekem bankot! :D
18/34 anonim válasza:
Kéne neked egy varázsszőnyeg mint Aladinnak,és akkor kedvedre lebeghetnél, és még otthonosabb is lenne! :)Szerzünk egy Jázmint is! :)
19/34 A kérdező kommentje:
én még én nem tudom iránítani a képességemm csak probálkozom eddigegyszer sikerüllt lebegni vagy 2percig ? bárne m tudom biztosra mert kiesett az idöérzékem és ezért nem tudom biztosan hogy mennyi volt de bankot még nem tudok rabolni ahoz fejlödnöm kéne de nem tudok egyedül segíccsetek?????
2013. febr. 10. 22:24
20/34 anonim válasza:
Kérdező madárnak készülsz hagyad már magadat lebegni én tudok! Ha akarod adók neked egy kis.. Extazint attól repülni fogol! Csak győzel le.. jönni úgy el szállsz Hogy vissza semm jössz vót kérdező nincs kérdező...) van még kérdésed???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!