Jól használtuk a szerencsekézbűbájt? Mi lehet az oka, hogy most ugy érzem a visszájára fordult?
Már ne is haragudj!
De, én utoljára oviban rajzolgattam körbe a kezem, nyilván akkor is szerencsekézbűbájt hajtottam végre... nem igaz ?
Legyél már eszednél b@szd meg :D :D :D
Azért fordult viszályára a dolog mert mint az életben, mindenhol egyensúlyra való törekvés van. Ez a mágiára is igaz, pont emiatt nem hozzáértőknek, vagy kevésbé hozzáértőknek nem ajánlatos a gyakorlása. fekete és fehér, jó és rossz mindig azonos egyensúlyban maradnak. Te a szerencsédet megpróbáltad növelni, és bejött a karma viszont most elvette amit adott.
Remélem kielégítő volt a válaszom
A mágia működéséhez nem arra van szükség, hogy HIGGY benne, hanem hogy LÉTEZZEN a mágia.
"a saját kezedet kell körberajzolni, ahhoz, hogy szerencséd legyen! És működött is!!!"
Akkor most mi van?
"Azért fordult viszályára a dolog mert mint az életben, mindenhol egyensúlyra való törekvés van. Ez a mágiára is igaz, pont emiatt nem hozzáértőknek, vagy kevésbé hozzáértőknek nem ajánlatos a gyakorlása. fekete és fehér, jó és rossz mindig azonos egyensúlyban maradnak. Te a szerencsédet megpróbáltad növelni, és bejött a karma viszont most elvette amit adott.
Remélem kielégítő volt a válaszom"
Köszönöm szépen ezt a normális választ!!! Ilyen válaszokat vártam eredetileg is!
A többi idiótának meg üzenem, hogy próbálják meg felfogni a kérdést és egy kicsit utána kéne nézni a dolgoknak, nem csak ugy a levegőbe hülyeségeket irogatni! Minek jöttök fel az ezotéria kategóriába, ha halvány lila gőzötök sincs az egészről! De most egyik ismerősünk tájékoztatott róla, h ezt minden Újholdnál meg kéne ismételni, akkor lenne folyamatos a szerencse!Én kiszálltam innen! Csá
Köszönöm privát leveled, igazán költői hangvéltelű iromány :D :D :D :D !
De, most akkor elátkoztak vagy te csináltad a varázslást?
Mert, nem igazán lehet rajtad eligazodni,,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!