Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Jól használtuk a szerencsekézb...

Jól használtuk a szerencsekézbűbájt? Mi lehet az oka, hogy most ugy érzem a visszájára fordult?

Figyelt kérdés
kb 3 hónapja csináltuk barátnőmmel együtt a szerencsekézbűbájt, és sikerült is, mert egy olyan dolgot kaptunk meg utána amit a varázslat előtt elutasítottak! De most ugy érzem minden a visszajára fordult! Adósságom van, a kocsimat le akarják foglalni, és most kicsit össze vagyok zavarodva! Mi lehet ennek az oka?

#varázslat #szerencsétlenség #Szerencsekézbűbáj
2013. febr. 6. 13:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj!

De, én utoljára oviban rajzolgattam körbe a kezem, nyilván akkor is szerencsekézbűbájt hajtottam végre... nem igaz ?

Legyél már eszednél b@szd meg :D :D :D

2013. febr. 8. 11:41
 12/17 anonim válasza:
41%

Azért fordult viszályára a dolog mert mint az életben, mindenhol egyensúlyra való törekvés van. Ez a mágiára is igaz, pont emiatt nem hozzáértőknek, vagy kevésbé hozzáértőknek nem ajánlatos a gyakorlása. fekete és fehér, jó és rossz mindig azonos egyensúlyban maradnak. Te a szerencsédet megpróbáltad növelni, és bejött a karma viszont most elvette amit adott.

Remélem kielégítő volt a válaszom

2013. febr. 8. 13:04
 13/17 anonim ***** válasza:

A mágia működéséhez nem arra van szükség, hogy HIGGY benne, hanem hogy LÉTEZZEN a mágia.

"a saját kezedet kell körberajzolni, ahhoz, hogy szerencséd legyen! És működött is!!!"

Akkor most mi van?

2013. febr. 8. 15:44
 14/17 A kérdező kommentje:

"Azért fordult viszályára a dolog mert mint az életben, mindenhol egyensúlyra való törekvés van. Ez a mágiára is igaz, pont emiatt nem hozzáértőknek, vagy kevésbé hozzáértőknek nem ajánlatos a gyakorlása. fekete és fehér, jó és rossz mindig azonos egyensúlyban maradnak. Te a szerencsédet megpróbáltad növelni, és bejött a karma viszont most elvette amit adott.

Remélem kielégítő volt a válaszom"

Köszönöm szépen ezt a normális választ!!! Ilyen válaszokat vártam eredetileg is!

A többi idiótának meg üzenem, hogy próbálják meg felfogni a kérdést és egy kicsit utána kéne nézni a dolgoknak, nem csak ugy a levegőbe hülyeségeket irogatni! Minek jöttök fel az ezotéria kategóriába, ha halvány lila gőzötök sincs az egészről! De most egyik ismerősünk tájékoztatott róla, h ezt minden Újholdnál meg kéne ismételni, akkor lenne folyamatos a szerencse!Én kiszálltam innen! Csá

2013. febr. 9. 00:45
 15/17 anonim ***** válasza:
Nyugodjatok meg, ez a lélek már elveszett. :(
2013. febr. 9. 03:00
 16/17 anonim ***** válasza:

Köszönöm privát leveled, igazán költői hangvéltelű iromány :D :D :D :D !

De, most akkor elátkoztak vagy te csináltad a varázslást?

Mert, nem igazán lehet rajtad eligazodni,,,

2013. febr. 9. 15:26
 17/17 A kérdező kommentje:
A privát levelet nem én írtam! Gondol amit akarsz! csá
2013. febr. 9. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!