Psi wheel? Van pár kérdésem lent, most kezdtem ls kíváncsi vagyok.
Lenne pár kérdésem:
A, a kezünkre, vagy a papírra kell koncentrálni jobban?
B, most kezdem még nem értem el eredményt. Búra alatt is ugyanúgy hat? Kezdhetem ugy?
C, a bura lehet pl. egy műanyag átlátszó tál?
D, valahol azt olvadtam, h fémből jell lennie a tartó pálcikájának. Ez ugye nem igaz? Lehet fából is?
E, amikor csinálom mindig úgy érzem, h már nem sok kell a célhez, és nem tudom h aznap folytassam még vagy ne, mert ha b abahagy
om ugy érzem h már sikerült volna de ha folytatom akkor meg ugy h haggyam abba majd hnap folytatom ma már ugyse mozdul meg.
Szkeptikusok ne irjanak mert nem érek rá ilyenekkel foglalkozni.:)
Én gyerekkoromban csináltam.Szerintem a fa nem jó,mert nem teljesen egyenletes.Használj tűt.
Én törlőgumiba szúrt tűvel csináltam és forgott.A papírra figyeltem.Az egyik sarkára és elképzeltem,hogy forgatom.Búra nem volt rajta.Lassan forgott,de már első nap sikerült.Azóta nem foglalkoztam a dologgal és a mái napig nem tudom,hogy a gondolathullámok miatt történt-e vagy van-e rá más magyarázat.Sok sikert.
Egy másik legegyszerűbb módszer.:
Egy kistányérba vizet kell önteni, a tetejére pedig borsot kell szórni.(Az jól látható és fent is marad a vízen.) Ha mellé teszed a kezed, a legkisebb vízmozgást is észre lehet venni.
(Nekem működött)
Nézd végig ezt a videót.
http://www.youtube.com/watch?v=H5NwRfMJgOQ
Utána nyisd meg a feltöltő kommentjében lévő linket, és olvasd végig a cikket.
én is most kezdtem el, harmadik alkalommal már mozgott :)
többször próbáltam egymás után és 4-5 alkalommal is elkezdett mozogni, sőt teljes fordulatot is tett már :) én egyelőre búra nélkül csinálom, tűvel. ja és a papírra koncentrálok és elképzelem hogy forog egy bizonyos irányba, ha nem képzelem el az irányt akkor jobbra-ballra mozog :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!