Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mi célból idézik meg a sátánis...

Mi célból idézik meg a sátánisták a Sátánt, miért lenne jó nekik, ha jelen van a világunkban a Sátán illetve egyéb démonok?

Figyelt kérdés

2013. jan. 20. 16:48
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Utolsó: Az Úr útálja?? Az Úr nem azzal a tulajdonsággal rendelkezik, hogy mindent megbocsát? Hogy minden gyermekét szereti??
2013. jan. 23. 09:26
 22/33 Evele123 ***** válasza:

De igen, megbocsájtó és szerető a mi Istenünk. És rendkívül türelmes is, mert ha olvasod a Bibliát, több helyen szerepel benne, hogy amennyi bűnöket manapság elkövetnek a Földön, régen a negyede elég lett volna arra, hogy az egész Földön eltűnjön az élet, (Szodoma és Gomora esete, az özönvíz). A sátánnak csak egy egyszerű terve van: a bűnök által magához kötni az embereket, hogy ne tudjon a lelkük megüdvözülni. Létezik Jézus Krisztus is és a gonosz is. Azokért a mágiákért, szertartásokért, amiket életed során végeztél, számon fognak kérni mindenkit. Ezért kell a jóra törekedni mindig.

http://www.youtube.com/watch?v=y_JAlTxc1k4

2013. jan. 23. 15:06
 23/33 A kérdező kommentje:
És hogyha a mágiát jó célra használom? Például kamehamehaval levadászom a démonokat? :DD
2013. jan. 23. 18:36
 24/33 anonim válasza:
Ha démont idézel, akkor lehet, hogy először segít. De később az életben nagy árat fogsz fizetni.
2013. jan. 23. 21:45
 25/33 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kamehamehavéval soha nem fogsz démonokat levadászni... :D

A Biblia azt írja, hogy az úr megbocsájtó?

Majdnem kipusztította az egész emberiséget az özönvízzel, mert bepöccent... földig rombolta Sodomát és Gomorrát, mert megharagudott az emberekre, hol itt az a fenenagy türelem és megbocsájtás?

Ha szövetséget kötsz a gonosszal, önként ajánlod fel a lelkedet a saját céljaikra. ;)

2013. jan. 23. 23:40
 26/33 anonim ***** válasza:
0%
Az özönvíz & Szodoma és Gomora is azért volt, mert az emberek elfajzottak. Férfiak és nők egymással közösültek, azonos neműekkel és állatokkal is !
2013. jan. 23. 23:45
 27/33 anonim ***** válasza:

:D

Ezt a vitát végig olvasni...

Kérdem én, hogy az Úr mikor pöccen be újra? Mert az elfajzott emberek száma eléggé magas...

Jó - Gonosz ... Milyen ellentétek ezek? Hiszen minden jó lehet rossz és minden rossz lehet jó bizonyos szemszögből nézve ...

Persze... egy gyilkosság is egy helytelen és büntetendő tett... De, egységében nézve a "gépezetet" könnyen lehet, hasznos volt...

És itt nem foglaltam állást egyik oldalon sem ... mert már a kérdés is érdekes nekem ... meg az okfejtések is ...

2013. jan. 30. 12:14
 28/33 A kérdező kommentje:
Igen, kedves előző válaszoló! Én is elszoktam agyalni az ilyen dolgokon, mint pl. ha nekem 10 narancsom van és a szomszédom 30 éves, akkor a nagyi hány palacsintát csinálhat a háztetőn? Aztán rájöttem, hogy az UFO nauták nem is szeretik a marhahúst... :DDD
2013. jan. 30. 21:14
 29/33 anonim válasza:
0%
a sátán isták csak egy elmegyogyintézet kezeltjei akik azt képzelik hogy Ők majd megtestesitik Sátánt...már nem egy ilyen sátánista helyet romboltunk porig haverokkal...mert a faszunk tele van már a sok ilyen köcsöggel :S
2013. febr. 2. 17:07
 30/33 anonim válasza:
Én most érdekességből utána néztem, először a Sodoma&Gomora Isten kimentette Jóbot akkor az özönvíznél meg Noét azaz aki megtartja azt Isten parancsolt az megmenekül. A Sátánistákat nem ismerem annyira, de szerintem mindegy milyen okból démonokat nem kéne idézni mert vissza üthet.
2013. jún. 8. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!