Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan tudok megtanulni...

Hogyan tudok megtanulni lebektetni dolgokat vagy iesmi?

Figyelt kérdés
Ha egyáltalán létezik ien. Mert jó lenne ha igen!

2013. jan. 20. 02:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
pár kérdéssel feljebb írtak ki egy ilyet ott leírtam
2013. jan. 20. 15:38
 12/16 x) ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű. Fogsz egy tárgyat, kimész egy nyílt területre. Feldobod a tárgyat és közben elmondasz egy varázsigét. A tárgy (attól függően hogy milyen erővel dobtad) egy ideig lebegni fog aztán leesik. Minél többet csinálod ezt, annál tovább fogod tudni lebegtetni a tárgyakat, mert megizmosodsz. És hogy mi a hasznod ebből az egészből? Mire hazaérsz túl fáradt leszel ahhoz, hogy ilyen hülyeségeket kérdezgess. Ezzel nekünk is csak jót teszel.
2013. jan. 20. 16:16
 13/16 anonim ***** válasza:

>lebektetni

>iesmi

>ien

Kezdd az írással, a tagolt beszéddel, a csukott szájjal evéssel, a felegyenesedett járással és a primitív eszközhasználattal, én azt javaslom.

2013. jan. 21. 11:42
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Hm...

Wingardium Leviosa! De ha egy nyelvtan könyvvel próbálnád ki, akkor én a helyedben bele is néznék...

Hogyha meg komolyan kérdezted, (amit erősen kétlek) akkor fogadd meg Sir Butcher tanácsát!

2013. jan. 21. 15:08
 15/16 baggio82 válasza:
2013. febr. 4. 19:30
 16/16 anonim válasza:
2013. ápr. 14. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!