Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hol tok megtanulni angyalmágiá...

Hol tok megtanulni angyalmágiát? Valaki meg tudna rá tanítani?

Figyelt kérdés

2012. máj. 26. 21:36
 1/8 anonim ***** válasza:

A Muciboszi nevű boszorkány főpapnő/jósnő szokott tanítani angyalmágiát, varázslatokat. Egy-egy előadás keretén belül egy-egy mágiát. Őt keresd! Én is kipróbáltam amúgy több varázslatát, és nem működött nekem!

7 vagy 14 éves egyébként a hivatásos boszorkányképzés, hogyha esetleg komolyan gondolod.

2012. máj. 26. 22:12
 2/8 anonim ***** válasza:
sehol.már ilyen tényleg nem létezik.
2012. máj. 27. 08:16
 3/8 anonim ***** válasza:

[link]

Már akár az angyalokkal is kommunikálhatsz...:DDD

[link] itt lehet megvenni akciósan a tanfolyamokat :D

2012. máj. 27. 19:16
 4/8 anonim ***** válasza:
a tok-boltban
2012. máj. 30. 18:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia! Van egy nagyon jó könyv:) A címe: Angyalmágia a szerző pedig Silver Ravenwolf:) Olvasd el hasznos lehet!!:) 22/L
2012. jún. 9. 15:55
 6/8 anonim válasza:
Kedves kérdező! Van egy oldal, ahol van egy 10 hetes online angyalmágia tanfolyam. Nagyon érdekes és teljesen ingyenes. Ha érdekel privátban megadom a címet.
2012. jún. 13. 12:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Engem is érdekel, kedves előző, koszi.

De ide miért nem irod ki?

2012. jún. 13. 20:59
 8/8 anonim válasza:

Nem tudom mennyire lehet itt más oldalakat reklámozni... De ha nem moderálják, akkor kiírom:

[link]

Minden héten küldenek egy leckét. Az oldalon sok választ találtok, ha valami nem volt világos, de ti is kérdezhettek. Nagyon érdekes és könnyen érthetően magyarázza el a dolgokat. Persze, ajánl fizetős dolgokat is, de ez az alap nagyon jó és nem muszáj hozzá semmi extra szerintem. Ha valamire még kíváncsi vagy akkor a google kereső a segítségedre van. Én esetleg még angol nyelvű dolgokban is tudok segíteni annak aki szükségét érzi.

2012. jún. 14. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!