Hol tok megtanulni angyalmágiát? Valaki meg tudna rá tanítani?
A Muciboszi nevű boszorkány főpapnő/jósnő szokott tanítani angyalmágiát, varázslatokat. Egy-egy előadás keretén belül egy-egy mágiát. Őt keresd! Én is kipróbáltam amúgy több varázslatát, és nem működött nekem!
7 vagy 14 éves egyébként a hivatásos boszorkányképzés, hogyha esetleg komolyan gondolod.
Engem is érdekel, kedves előző, koszi.
De ide miért nem irod ki?
Nem tudom mennyire lehet itt más oldalakat reklámozni... De ha nem moderálják, akkor kiírom:
Minden héten küldenek egy leckét. Az oldalon sok választ találtok, ha valami nem volt világos, de ti is kérdezhettek. Nagyon érdekes és könnyen érthetően magyarázza el a dolgokat. Persze, ajánl fizetős dolgokat is, de ez az alap nagyon jó és nem muszáj hozzá semmi extra szerintem. Ha valamire még kíváncsi vagy akkor a google kereső a segítségedre van. Én esetleg még angol nyelvű dolgokban is tudok segíteni annak aki szükségét érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!