Hol lehet megtanulni rezgésszámot mérni, és megemelni azt?
Figyelt kérdés
Saját,és más ember rezgésszámát hogy lehet megméri?
Valamilyen tanfolyamal lehet megtanulni?
2010. jún. 19. 20:33
1/10 anonim válasza:
Mérni sehogy. Érzékelni lehet, és az alapján összehasonlítani. Emelni olyan gyakorlatokkal lehet, amik a lelki fejlődésedet segítik elő. Erre is jó a meditáció.
2/10 A kérdező kommentje:
Értem,és köszönöm! :)
2010. jún. 19. 21:20
3/10 anonim válasza:
tévedés, rezgésszámot meg lehet mérni!
csak jó drága műszer kell hozzá, meg nem ártana mintákat venni az alanyból, és laboratóriumi tesztek alá vetni, ami nem olcsó mulatság.
4/10 anonim válasza:
ha belenyúlsz a konnektorba, akkor pont 50 hz- val rezegsz...
5/10 anonim válasza:
Úgy mérni viszont semmi értelme. Főleg, hogy a rezgésszám nem állandó :P Ha nagyon viszonyítgatni akarsz, akkor radiesztézia.
6/10 anonim válasza:
Pl: a szellemeket is azért nem látjuk mert magasabb rezgésszámon mozognak. Ha magasabb rezgés számot tudsz észlelni akkor láthatod öket. Én is meditálok hogy lássam öket és már kezd ki alakulni olyasmi hogy szoktam látni öket.
7/10 anonim válasza:
Ha van sok lóvéd, akkor találsz olyan tanfolyamokat, ahol neked bármit elhitetnek :)
8/10 A kérdező kommentje:
22:19
Kösz,majd kipróbálom. :)
2010. jún. 20. 20:20
9/10 anonim válasza:
Szia!
Pozitív gondolkodással, illetve annak rendszeres használatával megemelheted a rezgésszámodat. Nekem bevált, olvastam egy könyvet a Vonzás Törvényéről, azóta alkalmazom.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!