Kaptam 1 holdkövet amikor fel vagyok zaklatva az megnyugtat de miért?
Figyelt kérdés
2013. jan. 14. 19:24
1/7 Tom Benko válasza:
Mert úgy véled, hogy meg kell nyugtasson. Úgy is mondhatjuk, a placebó áldozata vagy.
2/7 KMJ válasza:
A hold az az anyaistennő jelképe elvileg, lehet, hogy a hatása is tudod, olyan anya szerű...
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek
2013. jan. 14. 20:05
5/7 anonim válasza:
sokan vannak akik azt mondják minden agyban dől el de ha nem tudod mi lenne a hatása és mégis az aminek lennie kellene ott már valami másról van szó vagyis.. arról hogy tényleg működik! ne add senki kezébe azt a követ! ezt nem viccből írtam!
további szép estét. :)
6/7 anonim válasza:
Googleban keress kristályokról szóló cikkeket.A kibocsájtott rezgésükben rejlik a hatásuk,bár én nem hiszek annyira benne,csak olvastam.
7/7 anonim válasza:
azért működik, mert ez a te köved. vigyázz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!