Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Létezik még az inkvizíció?

Dandi98 kérdése:

Létezik még az inkvizíció?

Figyelt kérdés
Egyes összeesküvés elméletek szerint igen, és még a mai napig üldözik és pusztítják a mágiával foglalkozókat.
2013. jan. 5. 09:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Modernkori formája a tömeges lehülyézés és kiröhögés :)
2013. jan. 5. 09:48
 2/9 Zsizsik666 ***** válasza:
100%
Bizonyos értelemben igen. Ha nem angyalokban és jézuskában hiszel, tapasztalataim szerint lehülyéznek, szétverik a fejed, kitagad a társadalom, félnek tőled. Szép magyar mentalitás. Ha netalántán wicca vagy, vagy hasonló vallású, inkább titkold, ahogy tudod, ha nem akarod, hogy vér follyon a szádból, eltörjék a lábad, vagy sátánistának nevezzenek, s kihajintsanak otthonról, szenteltvízzel locsoljanak, vagy rosszabb esetben azzal a szenteltvízzel itassanak meg, amiben húgyos kezű taták és nyanyák nyúlkáltak.
2013. jan. 5. 10:46
 3/9 Zsizsik666 ***** válasza:

*folyjon

(fáradt vagyok)

2013. jan. 5. 10:48
 4/9 anonim ***** válasza:

Persze hogy létezik .

Minden szakágnak megvan a saját inkvizíciója .

pl ha te egy mérnöki kart végeztél és olyan kijelentéseket teszel ami a tudomány hitrendszerével nem összefüggő akkor kitagadnak.

Pl örökmozgókról beszélsz .

2013. jan. 5. 13:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Láttál mostanában tudósítást a hiradóban boszorkányégetésről?
2013. jan. 5. 15:56
 6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, nem nem láttam. Viszont az ehhez hasonló titkos rendek vagy testvériségek nemigen mutatkoznak a nyilvánosság előtt.
2013. jan. 5. 21:10
 7/9 petfol válasza:

Létezik, nyíltan és hivatalosan. [link]

Nem a mágiával, hanem az egyházi doktrinákkal foglalkoznak. Egyik prefektusa a mai pápa, Joseph Ratzinger, illetve pápai nevén XVI. Benedek.

2013. jan. 6. 10:07
 8/9 gregarm ***** válasza:
Igen létezik és azzal foglalkoznak egész nap, hogy a sátánistákat keresik és basztatják. A híradóban pedig azért nem hallani erről, mert ezeket eltusolják. Egy-két ember eltűnik "véletlenül" az nem olyan nagy szám mint az, hogy oroszlán született a nyíregyházi állatkertben. Ezt szerintem érsemes megfogadni: Hallgatni arany.
2013. jan. 6. 10:39
 9/9 anonim ***** válasza:

nem létezik már inkvizíció amire te gondolsz az szerintem ez:

Opus Dei

keress utánuk akár a neten akár könyvekben ők egy Titkos társaság akiket felfedtek,nem vagyok hajlandó többet írni róluk mert.. mert megvan az okom amit megtartok magamnak!

jó olvasgatást!

2013. jan. 14. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!