Rontás levétel otthon?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék ezért fizetni, van valami bevált módszer, amit otthon is kipróbálhatok?
Valaki rontást tett rám.
köszi
2012. dec. 4. 20:34
1/9 Advocatus Diaboli válasza:
Ok levettem, nem kell fizetni.
2/9 anonim válasza:
Tedd a kezed a monitorra, leveszem a rontást. Privátban elküldöm, hova utalhatod a pénzt.
3/9 A kérdező kommentje:
jó nektek hogy ennyire unatkoztok
2012. dec. 4. 21:11
4/9 anonim válasza:
Komolyan mondja! A pénzenergia nélkül nem fog menni!
5/9 anonim válasza:
Ha van Arolo Tifár I.-ed akkor elmondom hogyan
6/9 anonim válasza:
Viccet félre téve! Egy sötét szobába Viasszal egy pentagramm-ot rajzolsz (Csepegtetve) A közepére teszel egy gyertyát és ezt mondod míg körbe sétálód 3-Szor
"Sunt luminaria Litt
Parata ad aurora fata
Comoedia Adeptus
In auditorium ire silvestre"
Majd egy fekete selyem szálat (5cm hosszú) a középen égő gyertyába tartod és elégeted. És kész!
Nekem működöt többször is még a dédim tanította.
7/9 anonim válasza:
Örülök, hogy feltetted a kérdést, így nem nekem kellett!
Én már sok mindent kipróbáltam, de semmi sem volt hatásos. Viszont amit a 11:38-as írt, hihetetlen, de eddig működik.
Egy próbát lehet, hogy neked is megér.
Sok szerencsét!
8/9 anonim válasza:
sírnom kell, hogy egyesek ezt komolyan veszik
9/9 anonim válasza:
Én is úgy érzem, h rontás van rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!