Hogy kötüdik össze a maja naptár és a felemelkedés december 21-ével?
Mit már emlitém volt vala itt korábban, közreműködője voltam Az időtér könyve című kiadvány megjelenésének.
Abban sok szó esik a maja naptárról, Pacal királyról, Tollaskígyóról, stb. 2012. december 21., mint fordulópont is szerepel benne. Ekkor egy 144 ezer nap hosszúságú ciklus ér véget, illetve kezdődik az új. Változásokat is köt ehhez a dátumhoz az írás.
De világvégéről, reptoidkokról, plejádiakról, ufókról és ufonautákról egy szó nem sok, de annyi sem van benne.
A wiki így fogalmaz:
Az időszámlálást körülbelül 5125 évente újból kezdik és korszakonként számolják. Az új időszámítási kezdet (új kor) 2012. december 22-én kezdődik a majáknál. A közkeletű állításokkal szemben nem az idő ér véget, hanem csak az időszámítás aktuális ciklusa.
A maják nem is jósoltak világvégét.
szerencsétlen flótás ezoterikusok agymenése a világvége mese és most mindenki a majákat nézi hülyének
Ha találtok egy,vagy több nevet,aki felelős ezért az egészért,írjátok meg!Én kerestem,de nem találok senkit,még nevet sem említenek.
Nem mi vagyunk a bűnösek,hanem aki kitalálta,és nyilvánosságra hozta,a kérdések pedig:
Ki vagy kik találták meg a maja naptárat?
Ki vagy kik kezdtek el vele foglalkozni?
Ki vagy kik jöttek rá,hogy az egész maja naptár így működik,és a december 21,az valóban december 21?
Valószinű nem fogtok találni semmit,mert evvel sehol nem foglalkoznak,vagy nem is akarnak.
Lehet az illető már halott,de ha él,én szeretnék vele találkozni december 22-én,és lerúgni egy minimum 300 m-es szakadékba,hogy ez számára legyen a világvége! :DD
Ezt alapul vettem,Az istenek a fejükre estek című filmből! :DDD
Kérek mindenkit,hogy hadjátok már ezt a hülyeséget abba,aki meg akar halni,az haljon meg,mit bánom én,sok hülye!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!