Milyen hangulat lesz a földön december 21-e körül?
Nem lesz egy kicsit sok a felemelkedés, rezgésváltás, spirituális megvilágosodás, ufó és reptoid invázió egy napra?
Amúgy a szokásos lesz, mindenki készül a karácsonyra majd. Mivel a kérdésedben szereplők közül egyik sem fog bekövetkezni, ezért én inkább csak az ajándékvásárlási inváziótól tartok, amikor mindenki az utolsó percben akar megvenni minden karácsonyi ajándékot.
Remélhetőleg tele lesz a híradó a "világvége" miatti tömeges öngyilkosságokkal.
22.-én pedig ünnepeljük, hogy az emberiség génkészlete megtisztult.
Én úgy hallottam, hogy akkor szépen fog látszani a Jupiter, ami 5000 évente egyszer van. Meg még pár egyéb égi jelenség is lesz, meg valami feketelyukhoz is közel kerülünk. Ha világvége lesz, akkor szerintem azért, mert beszív minket a feketelyuk.
A hangulat egyébként tömeghisztéria szinten lesz. Én attól félek a legjobban, hogy sokan vandálkodni és fosztogatni fognak, mondván, hogy "most már úgyis mindegy." Pedig nem az... Én inkább békésen halnék meg, de tudom, hogy ez nem választás kérdése.
"Remélhetőleg tele lesz a híradó a "világvége" miatti tömeges öngyilkosságokkal."
Lehet, az öngyilkosságokkal fog lecsökkenni a Föld létszáma. Sok hülye beveszi, hogy itt a vég, megölik magukat, hogy elkerüljék ezt, hogy így, ily módon haljanak meg. F*sza végkifejlet lenne, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!