Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Milyen hangulat lesz a földön...

Milyen hangulat lesz a földön december 21-e körül?

Figyelt kérdés
Utalok itt elsősorban a felemelkedésre, a rezgésváltásra a spirituális megvilágosodásra és az ufó és Reptoid invázióra. Van más ami miatt zűrös lesz akkor?
2012. júl. 24. 17:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Én gyak.hu-n fogom olvasni a sok zavarodott ezotériást, akik magyarázzák majd, hogy azért nem történt meg, mert a sok hitetlen miatt lehorgonyoztuk magunkat ezen a világon, pedig mennyivel jobb lett volna...

Sőt, figyelj jól! Már december eleje felé meg fognak jönni a jóslatok, amik elnapolják a világvégét, és spirituális felemelkedést :) És még csak jós sem vagyok, de láttam már ilyet :D

2012. júl. 24. 18:36
 12/22 anonim ***** válasza:
Már volt olyan ezo-s, aki kijelentette, hogy 2016-ban jön inkább. Kicsit telement a gatyó, hogy lassan december lesz, és akkor cumi ugye, rájön mindenki, hogy kamuznak.
2012. júl. 24. 20:50
 13/22 Won ***** válasza:

Mindenképp feszült lesz a hangulat. Egyesek a stresszes félelem miatt, mások az izgatott várakozástól. Egy biztos nem olyan, mint általában.

Véleményem szerint a rezgésszint emelkedés miatt(mert én ebben hiszek), már napokkal előre, sőt akár előbb is érezhető lesz az előszele. Hisz a dolgok kibontakozásához idő kell. Valószínű mindenki frusztrált, fejfájós, ingerlékeny lesz.

De ezt majd jó követi. :)

Áldás! Won

2012. júl. 24. 21:01
 14/22 anonim ***** válasza:
Szenzációs. Majd meglátod, lesz hatalmas tüzijáték, csak ne felejtsetek el jelen lenni.
2012. júl. 25. 04:40
 15/22 anonim ***** válasza:

Akkor gyorsan kitalálok egy újabb világvége dátumot.

Mondjuk legyen 3048. szeptember 6., délelőtt 11 óra, 18 perc (Australian Eastern Standard Time, AEST szerint mérve).

2012. júl. 25. 08:59
 16/22 anonim ***** válasza:
45%
21:01-el értek egyet. a reptoidokról vagy mi a fenékről nemtudok semmit de a rezgéses dolog tényleg igaz. ekinek nem megfelelő a rezgése az meg fog halni. ennyi :|| dimenzió lépés lesz. :) végre.
2012. júl. 26. 00:31
 17/22 anonim válasza:
szerintem a kis iskolás taknyoson egész nap pampognak mindenki felizgul stb aztán jó nagyot csalódnak a végén az emók
2012. júl. 26. 18:36
 18/22 Won ***** válasza:
Mind1 már közel van és majd kiderül..
2012. júl. 26. 20:31
 19/22 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van más (is), ami miatt zűrös lesz! Karácsonyi készülődés, esetleg ajándékvásárlás, háziasszonyok elkezdenek extrán takarítani, beiglit sütni...kemény lesz!
2012. júl. 27. 17:43
 20/22 Won ***** válasza:
Mint mindig :D
2012. júl. 27. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!