egy szellem (aki azért ismeri a szellemnek levés attribútumait, azaz tudja, h milyen annak lenni, hiszen maga is az), szerinted egy lepedőbe bugyolált élő emberről tényleg azt gondolj majd, h valójában egy másik szellemtársa, kvázi kolléga?
ha hiszel a szellemekben, miért nézed őket ennyire hülyének?
2012. nov. 20. 12:51
12/23 anonim válasza:
"felkelsz éjjel és ott áll az ágyad mellett egy ilyen akármi"
A MAJA NAPTÁRNAK CICUKÁM AZÉRT LETT VÉGE,MERT A SPANYOLOK LEIGÁZTÁK ŐKET,STB. ÉS EZÉRT NEM TUDTAK ÚJ NAPTÁRT KEZDENI.
MI SEM MONDJUK DEC. 31-ÉN HOGY ÚRISTEN HOLNAP MEG FOGOK HALNI. FOGJÁTOK MÁR FEL!!! ÉS LEGYEN VÉGRE CSÖND!
KÉRDÉS VAN?!
megígértem magamnak,ha a környezetemben valaki azt fogja mondani hogy világvége lesz,akkor eskü leütöm ><
2012. nov. 20. 17:09
15/23 anonim válasza:
2012,12,22 a nagy csalódás napja. CSá
2012. nov. 20. 17:37
16/23 anonim válasza:
Sötétség bizony nem lesz, szellemeket sem fogjuk jobban látni, mint most. Halottak napján lehet őket jobban érezni, amikor a két sík/világ a legközelebb van egymáshoz. Olykor-olykor átjáró nyílhat a mi világunkba, mely segít nekik a minél valósabb testet felölteni, persze lényegében csak energia felerősödésről szól az egész. Dec. 21-én nem lesz ilyesmi, egyedüli dolog, melyben bizakodtam, az az emberiség egy szinttel való fejlődése. De sajnos ezt most nem látom előre, valószínűleg nem következik be idén.
2012. nov. 24. 00:44
17/23 anonim válasza:
hiszem ha látom
2012. nov. 30. 11:34
18/23 anonim válasza:
Ha látod,már nem hiszed,hanem tudod! :) ;D
2012. dec. 2. 22:51
19/23 anonim válasza:
".. emberiség egy szinttel való fejlődése.."
Mi ez a baromság????:DDDD
Így már 44es paladinok leszünk,és kapunk plusz spellt is és extra képességet??
2012. dec. 20. 22:57
20/23 anonim válasza:
Spirituálisan lépünk feljebb, így az intelligencia szintünk is megemelkedik. Pontosabban feltételes módban kellene fogalmaznom, mert ez sajnos még nem fog bekövetkezni. Az emberi faj még túl alacsony szinten áll ehhez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!