Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha nincs a szerelmi kötéseknek...

Ha nincs a szerelmi kötéseknek ereje, akkor miért tiltják?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, az etikátlanságát értem, de ha nincs benne semmi, amitől működhetne, akkor mitől tartanak?
2012. nov. 8. 14:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ki tiltja? A törvény nem.
2012. nov. 8. 15:08
 2/10 anonim ***** válasza:
WTF?
2012. nov. 8. 15:15
 3/10 A kérdező kommentje:
A szakdolgozatom fejezetéhez kellenének a nézetek és vélemények, hogy jobban kilehessen tárgyalni.. azt sok helyen olvastam itt, hogy köttettnek ilyen olyan okokból, de szinte mind úgy kezdődik hogy "ne tedd, mert nem ér befolyásolni amásikat", vagy ami a gyakoribb " "nincs ilyen, és amúgy is visszaüt".. Köszönöm a válaszokat előre is.
2012. nov. 8. 15:26
 4/10 anonim ***** válasza:

Senki nem tiltja, pont azért, mert nem működik.

Csak az ezósok mondják mindig, hogy ne tedd ,mert gonosz dolog, de ők is ugyan olyan jól tudják, hogy ilyesmi nem létezik.

2012. nov. 8. 16:02
 5/10 Zsizsik666 ***** válasza:

Milyen szakdolgozat ez? xD

Régen elfogadottabb volt, mikor még a nők nem dolgoztak, hogy megfelelő férjet fogjanak maguknak. A cél szentesítette az eszközt. Ma már az érdek miatt nem tartják helyesnek, mert a nő tud egyedül is boldogulni, így egy érdekkapcsolatot jobban lenéznek.

Szeressen önmagáért valaki valakit alapon. Csak ez ma sem így van, mert mindkét fél általában elvárja a másiktól, hogy változzon olyanná, amilyet ő elképzelt.

Szóval gondolati síkon is elítélik, mindegy, működik-e vagy sem.

2012. nov. 8. 16:36
 6/10 anonim ***** válasza:
A Roxfort-ba jársz?
2012. nov. 8. 20:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Én Roxfort nélkül is varázslatos vagyok, azt nem kell tanulnom. Pszichológiát végzek, és a "hit, hinni akarás, ragaszkodás"-ról nekem ez a rész is beugrott... és ezt nem sokan választják.. :)
2012. nov. 8. 22:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ugyanazok tartják etikátlannak, akik nem hisznek benne. Akik nem hisznek benne, nem hiszik, hogy van ereje, már miért tiltanák, hacsak nem azért tanácsolják, hogy ne foglalkozzon vele valaki, hogy ne lovalja magát bele mindenféle babonákba, amikben majd csalódik. Akik meg etikátlannak tartják, ők valószínűleg valamennyire hisznek benne és nem tartják helyesnek, hogy valakit a saját akaratától megfosztva érzelmi rabszolgává tegyünk.
2012. nov. 8. 23:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, használni fogom. :)
2012. nov. 9. 09:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Tapasztalat szerint működik de ha nem kéred a másik fél belegyezését nagy pofára esés lehet a vége
2012. nov. 9. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!