Valaki, aki csinált már szerelmi kötést otthon, és működött is neki, tudna benne segíteni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 20:46
21/25 zgodna válasza:
Megint leírom amit egy korábbi kérdéshez is leírtam. Aki ilyennel foglalkozik (általában jós) NEM kérhetnek pénzt/ellenszolgáltatást azért amit csinálnak, tehát saját céljukra nem használhatják, mert abba belebetegedhetnek, belehalhatnak,.Ezek mind gonosz lelkekkel dolgoznak! Ha adsz nekik, akkor azt ajándékként adod, nem pedig fizetség ként..ez lehet pénz, kaja, ruha egyéb. Akik a tv-ben vannak nem jósok..oda te is bemehetsz és rizsázhatsz össze-vissza. Ilyet hogy te elmond a nevedet, vagy a korodat, vagy hogy egyáltalán elmondod miért mész hozzá...pffff az igazi jóshoz elmész, köszönsz neki, hogy Jónapot kívánok, rád néz és elmondja hogy minek kerested föl, hogy mit akarsz vele csináltatni magától fúja a dolgokat kérdések nélkül. A kérdésedre kitérve, ne akarj kötést csinálni, mert igen beválik. De egy idő után vissza száll. Minden átok, babona, rontás, kötés vissza szál rád. Sarlatánokkal meg ne kezdj! Ui nem vagyok jós csak sokat tudok, mert a családom jár hozzájuk.
22/25 anonim válasza:
butaság a szerelmi kötés. ugyis csak azzal leszel együtt akivel együtt kell lenned. ahhoz meg nem fog kelleni mágia. ezzel csak a saját fejedre hozol rontást.mert depressziós leszel. tapasztalat..
23/25 Elektronmaghéj19 válasza:
Erős paprika nem létezik, csak gyönge legény.
24/25 mendy1001 válasza:
Itt az igazság!A mágia,szerintem az erős akarattal jár ha valamit nagyon szeretnél,azt megkapod.A gyertya égetése ill.a piros szalag,stb csak segít a képzelő erőd hasznosításában,valamint a vonzás törvényének létre hozásában.Ha otthon akarod ezt kipróbálni,lehetséges,de előbb tedd fel a kérdést,hogy igazán őt akarod?Én kipróbáltam,és csak egyszer jött be,de az garantált volt!!őt akartam minden áron!megkaptam,majd később elhagytam.A lényeg az,hogy később is próbáltam,de nem sikerült,mert nem akartam igazán!Az igazi mély akarat a fontos!!!Akkor megkapod!Idő kell hozzá,türelem és hit!
25/25 anonim válasza:
Így 9 év elteltével hogy látod a dolgot kerdező? Volt hatása?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!