Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Valaki, aki csinált már...

Valaki, aki csinált már szerelmi kötést otthon, és működött is neki, tudna benne segíteni?

Figyelt kérdés

2012. okt. 27. 20:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
59%
ilyen nem létezik,hogy "szerelmi kötés" csak erős akarat....
2012. okt. 27. 22:54
 12/25 anonim ***** válasza:
67%
Ilyen nem létezik, hogy "erős akarat", csak erős Pista
2012. okt. 27. 23:00
 13/25 anonim ***** válasza:
55%

"Valaki, aki csinált már szerelmi kötést otthon, és működött is neki, tudna benne segíteni?"

a kedves kérdező elvileg csak arra kíváncsi, hogy kell a "szerelmi kötést" csinálni de azért ő segítséget is kér, hogy kéne neki fognia:)változó a kedves kérdező mint az időjárás:D na most akkor ha egyszer a kiválasztott egyén nem mutat olyan mértékű érdeklősét amilyet a sz.kötést alkalmazó emberek szeretnének akkor minek "olyan szekér után futni ami nem veszi fel őket"

ezért csak erős akarat kell ahhoz hogy ne ilyenen gondolkodjanak azok akik a "könnyebb utat szeretnék választani szív ügyek terén..:) de igen van erős pista is...

2012. okt. 27. 23:12
 14/25 anonim ***** válasza:
53%

"változó a kedves kérdező mint az időjárás:D"

Ezt igy egy sorbol levonni! Ez aztan a következtetes! :D

ilyen nem letezik, hogy erös Pista, csak erös paprika van :D

2012. okt. 27. 23:21
 15/25 anonim ***** válasza:
53%

Előző, jaj de tudatlan vagy.

[link]

2012. okt. 27. 23:32
 16/25 anonim ***** válasza:
50%
dél előtt,kellemes meleg volt a nap is elő bújt néha a felhők mögül most meg szakad az eső:)igen az idő járás változik... mint nagyrészt az emberek véleménye és igen létezik erős/csípős paprika is sőt unatkozó emberek is:D te annak érzed magad kedves válaszoló? csak mert akkor szívesen itt maradok veled még egy ideig,hogy legyen siker élményed ma,kapcsolat teremtés és kommunikatív állapot fejlesztése miatt... csak mert gondolom élőben nem nagyon mehet a dolog mivel itt vagy és van időd arra hogy válaszolj a kedves kérdezőnek na meg azon belül nekem:):D én teljes mértékig rá érek mivel épp dolgozom..:)
2012. okt. 27. 23:39
 17/25 anonim ***** válasza:
53%
Én nem neked írtam, hanem az előzőnek, aki kétségbe vonta az Erős Pista létezését. Azért mindennek van egy határa.
2012. okt. 27. 23:45
 18/25 anonim ***** válasza:

jaj kedves utóbbi válaszoló aki a linket küldted nem neked szántam:$:)hogy itt maradok még... hanem aki

"ilyen nem letezik, hogy erös Pista, csak erös paprika van :D" írta, elnézést de az alap helyesírási hibákat nem javítom, hisz nem én írtam csupán csak idéztem...

2012. okt. 27. 23:54
 19/25 anonim ***** válasza:
59%

Ekkora egy hülyeséget. Azt a leborult szivar végit. Ejj. Nem hiszek az ilyenekben egyáltalán, de még ha működne is, aki ilyet akar csinálni, azt kötözném meg de jó alaposan.

Ja, de amúgy tudok segíteni. Horgászok, szóval elég sok kötést tudok. Veszed a kötözni való bolondot, aki kötést akar és...

2012. okt. 28. 01:25
 20/25 anonim ***** válasza:
56%

Szia!

Én tudok segiteni.Írj privátot. Teljesen ingyen segitek.

2012. okt. 29. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!