Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Tényleg létezik olyan, hogy...

Tényleg létezik olyan, hogy valakit "megátkoznak", vagy "rontást" küldenek rá?

Figyelt kérdés
Régebben bármihez nyúltam, bármibe fogtam, minden sikerült. Azelőtt végeztem agykontroll gyakorlatokat, és a sikereim javát ennek tulajdonítottam, de mindig is hittem egy kicsit a "természetfelettiben" is. Úgy 3 éve viszont teljesen negatív hullámban vagyok, semmi nem jön össze, már komolyan azt érzem, hogy valaki megátkozott, azt hiszem, összecsaptak a hullámok a fejem felett, főleg anyagilag, és ehhez semmi köze a válságnak. Rossz döntés után még rosszabb, meg nem érkezett levelek sorozata, stb...A jósnőkben és hasonlókban én nem hiszek, de nagyon szeretném, ha segítene valaki, önzetlenül, minden lehúzás nélkül. 3 kisgyerekem van, és nagyon szeretném, ha javulna a helyzetem, mert lassan ott tartok, hogy szívem szerint semmi mást nem csinálnék, csak ülnék és várnám a halált. Ez nem depresszió, mert én belül tudom, hogy ez nagyon rossz hozzáállás, de maga az érzés olyan, mintha egy bábu lennék, és valaki irányítaná a cselekedeteimet, hogy rosszul csináljam a dolgaimat. Ilyenkor mit tehetek?

2012. okt. 25. 18:48
1 2
 11/15 Shai-Hulud ***** válasza:
Én a levesbe szoktam rántást tenni.
2012. okt. 25. 19:21
 12/15 anonim ***** válasza:

Jó hírem van: véletlenek sorozatától szenvedsz (másképp fogalmazva: nincs oka). Tehát ugyanannyi eséllyel indulsz neki most a dolgoknak, mint máskor.

Ha viszont bebeszéled magadnak, hogy megátkoztak, rontás van rajtad, akkor a végén tényleg eszerint alakul majd a motivációd, és tényleg nem fog összejönni a tervezett jövőd. Ez viszont, ha így lesz, akkor a te hibád lesz.

2012. okt. 25. 20:06
 13/15 Skywalker33 ***** válasza:
51%

Szia,

a szó a gondolat is teremt nem csak a tett!

Aki ezt a teremtő erőt rosszra használj az fekete mágus így tekintve az emberiség java része beleesik ebbe a kategóriába...tudatlanul.

Átok csak akkor hat ha van hozzá közöd, van hova kapcsolódnia benned.

Jobb környezet és élet csak belső változásokból jöhet: szépítsd a gondolataidat és az érzéseidet mert minden pillanatban ezekkel teremted a jövődet...

ez akár hetek alatt is javúlást hoz!

Keressd a spirituális témákat esetleg ilyen csoportokhoz csatlakozva gyorsabban haldhatsz.

Csak ebben hiszek.

T :)

2012. okt. 26. 13:08
 14/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm, nagyjából ugyanazt szűrtem le minden kommentből, a lényeg a pozitív gondolkodás.. Nagyon nehéz lesz, de rajta vagyok.
2012. okt. 26. 18:18
 15/15 anonim válasza:
szerintem szimplán csak egy hullámvölgyben vagy... legyél türelmes,majd elmúlik :)
2012. nov. 14. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!