Mi volt az a tudományos felfedezés, amit ha Einstein megoszt a világgal az megsemmisűlt volna?
Nem valószínű, hogy létezett volna ilyen. Einstein a tudományának az egyik legnagyobb elméje, de nem ő egy személyben a fizika (pláne nem a kvantummechanika, melyre a relativitáselmélete nem is érvényes). A többi kutató fél évszázad alatt megtalált volna egy ilyen összefüggést.
Az ufómagazin, mint forrás, pedig önmagában elveszi a komolyságát a dolognak.
Nem , Einstein masra gondolt.Istennel osszefugg.Az embereknek a sajat vilagukat kellene megsemmisitenie, mert csak ugy tudnanak felszabadulni.Energiaval kapcsolatos es gondolattal. Arra meg nem jottem ra miert.De a cel, hogy miert azt meg nem tudom.Nem vagyok fizikus.Plane nem geniusz.:( meg majd gondolkodok.x
D
Két dolog miatt is erősen szkeptikus vagyok a dologgal kapcsolatban (három, ha a forrást is belevesszük):
1, Einstein nem hitt Istenben. Ezt a nézetét több levelében le is írta, mert kifejezetten dühítették azok, akik hívőnek próbálták meg beállítani.
2, Bár a relativitás elmélet (még ha, bizonyos szempontból korábbi munkák összegzése is) komoly tudományos eredmény, Einstein élete vég felé végzett munkája már koránt sem nevezhető annak. Lényegében csak kultúrtörténeti jelentősége van, ugyanis majd minden, akkoriban megalkotott elmélete hibásnak bizonyult.
Akkor ez a vidi pont neked szól kedves kérdező:
Végtelen lehetőségek - a gondolat hatalma :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!