Hogyan lettél spirituális sátánista?
Mindig különc voltam kilógtam minden sorból.
Sosem tudtam azonosulni a keresztény vallás nézeteivel pedig belém akarták nevelni ,ösztönösen a spirituális dolgok vonzottak és már gyerekként úgy gondoltam,hogy Lucifer szimpatikus amiért szembe szállt istennel,akár ,hogy is papoltak arról ,hogy szerintük gonosz.
Majd késsőbb egyre közelebb kerültem ezekhez a témákhoz és azonosulni tudtam azzal az eszmével,hogy Sátán nem gonosz mint amilyennek beállítják és szembe sültem azzal hogy mennyi mindent elferdítettek évszázadok alatt a keresztény vallások.Szerencsére egy csoda folytán azt is megúsztam,hogy megkereszteljenek baba koromba. Sőt mikor még csak ott tartottam,hogy nem érdemes hinni semmiben már akkor sátánistának és boszorkánynak tituláltak az emberek így hát ezért is kezdtem el elhatározni magam végül Sátán mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!