Hogyan lettél spirituális sátánista?
Figyelt kérdés
2012. okt. 7. 22:44
1/13 gelazso válasza:
egyszerü.aki istenben hisz.. hisz sátánban is... ennyi
3/13 anonim válasza:
Kerestem valamit...valami életcélt...és hogy is mondjam...a spirituális sátánizmusban megtaláltam azt amit kerestem...kaptam egy életcélt.
5/13 anonim válasza:
A szüleim erőszakoskodtak, pedig én kalauz akartam lenni.
6/13 anonim válasza:
Eredetileg hindu akartam lenni, de ott túl sok istennevet kellett volna megtanulnom. :(
7/13 anonim válasza:
Rossz akartam lenni! Az éltetett, hogy minél gonoszabb legyek, mert akkora igazságtalanságnak éreztem ezt az életet, hogy utáltam Istent! Igazából magamat utáltam, hogy nem vagyok képes túljutni a hazugságokon, amiket magam köré építettem.
8/13 anonim válasza:
Elraboltak a reptoidok és csípős vazelinnel megerőszakoltak a föld alatti bázisukon...
Viccet félretéve, remélem tisztában vagy azzal, hogy ennek a "vallásnak" semmi alapja nincs, csak pár unatkozó arc találta ki. Mellesleg hisznek a reptoidokban.
9/13 anonim válasza:
Hogy micsoda???...
Ez a két fogalom, hogy spirituális, meg hogy sátánista, hát, szerintem nem fér össze.
Most melyik a kettő közül?????
10/13 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok "spirituális sátánista", viszont megmagyarázhatnád, hogy miért üti egymást a két fogalom. A Lavey-i ateista irányzaton kívül az összes sátánizmusnak van spirituális töltete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!